Animix: Ki lesz az állatok királya? Fejlesztő társasjáték

3 390 Ft

Cikkszám: 5999556752905 Kategória:

Leírás

Gyűjtsd a vadállatokat, szerezd meg a többséget, és hozz ki jó sok pontot érő kombinációkat, de vigyázz, a kombinációba csúnyán belekombinálhatnak a többiek is. Legjobb, ha nem tudják, melyik állatra lesel! Na, ki lesz az állatok királya? Az Animix-ben próbáld meg megszerezni a legtöbb pontot az állatok megfelelő keverékének megtartásával. Azok az állatok, akiket tartasz, pontokat szereznek az asztal közepén játszott többi állat alapján. Az egyes állatfajok különböző pontokat mutatnak, ezért előre tervezz, hogy a megtartott kártyák és a játszott kártyák tökéletes keverék-e a játék megnyeréséhez! Egy eszes taktikai játék, amiben ha jól mixelsz, nem akaszt majd meg a kavarás. Könnyen tanulható családi társasjáték. A játékosok magukhoz vesznek, illetve leraknak vadállatokat, hogy kihasználhassák azok egyedi pontozását. Az előre tervezést fejlesztő társasjáték. 8 év felett 2-6 játékos részére ajánljuk.A Animix: Ki lesz az állatok királya? társasjáték egy nagyszerű szórakozást kínál a család minden tagja számára. A játékosok megismerkedhetnek az állatok viselkedésével és szokásaival, miközben versenyeznek egymással, hogy ki lesz az állatok királya. A játékban 80 állatkártya található, amelyek különböző fajokat ábrázolnak. A játékosoknak fel kell ismerniük és csoportosítaniuk kell az állatokat fajtáik szerint. Emellett össze kell gyűjteniük a legjobb kártyakombinációkat és pontokat kell szerezniük a legnagyobb állatcsoportokért. A játékban legfeljebb 5 játékos játszhat, és ajánlott korosztály 8 évtől felfelé. A játékideje körülbelül 30 perc, így nem túl hosszú, és nem is túl rövid, így tökéletes szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A Animix: Ki lesz az állatok királya? társasjáték elnyert már több díjat is, köztük a 2019-es Guldbrikken díjat és a 2019-es Kinderspiel des Jahres díjat, így garantáltan egy jó minőségű és szórakoztató játékot kapsz. Ha szereted az állatokat, és szeretsz versenyezni, akkor a Animix: Ki lesz az állatok királya? társasjáték a tökéletes választás számodra. Rendeld meg most, és élvezd a kalandokat az állatvilágban!

Gyakori kérdések

Ár a Animix: Ki lesz az állatok királya? Fejlesztő társasjáték lhaj 3390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Pia, ganja vagy idióta társasjáték, Irány a dicsőség! társasjáték, Time's Up – Harry Potter társasjáték, Hátsó Gondolatok társasjáték felnőtteknek