Archilogic – Logikai játék – Archilogic Djeco – DJ08590

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900085909 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Archilogic – Logikai játék egy remek szórakozást nyújtó termék a Djecotól. A játékban egy nagyváros felhőkarcolóinak újraépítése a feladat, azonban vigyáznod kell, hogy ne akadályozd meg a lakók kilátását! Minden kihívásban 10 darab fa elemet kell elhelyezned úgy, hogy az épületek elől vagy hátulról felfelé, vízszintesen vagy függőlegesen álljanak. A csomag tartalmaz 25 kártyát, 10 fadarabot és 1 játékszabályt, mely 10 nyelven olvasható. A játék minden kihívására csak egyetlen megoldás adható. A nehézségi szint fokozatosan növekszik, a csomagban összesen 50 kihívást találhatsz. A megoldásokat tartalmazó füzet segítségével könnyen továbbléphetsz. Az Archilogic – Logikai játék alkalmas 8 éves kortól kezdve. Játékidőtől függően akár több játékos is részt vehet a játékban. Vedd meg most az Archilogic – Logikai játékot, és élvezd a szórakozást, miközben fejleszted logikai képességeidet és építészeti ismereteidet!

Gyakori kérdések

Ár a Archilogic – Logikai játék – Archilogic Djeco – DJ08590 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Uno kártyajáték Mattel, CATAN Párbaj társasjáték, Decktective: The Will Without An Heir, Smoby csocsóasztal fából BBF Nr. 1 620302