Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900094864 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts öt színes, mexikói birkózó maszkokat ábrázoló kulcstartót zsugorodó műanyagból. Pausztrálási képességek, sablonok és színes ceruzák segítségével tervezd meg a maszkot. Tedd be a sütőbe, ahol a varázslat megtörténik! A figurák néhány másodperc alatt zsugorodnak, a műanyag pedig kemény és vastag lesz. Már csak annyi a dolgod, hogy a színes gyűrűkre akaszd a maszk-kreációkat, hogy csodálatos kulcstartókat készíts. A Djeco Bírkozó kulcstartók kézműves készlete egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek kreativitásukat és kézügyességüket fejlesszék. A készlet öt színes birkózó kulcstartó készítésére alkalmas, amelyeket a gyerekek saját maguk tervezhetnek meg és készíthetnek el. A sablonokat a műanyag körvonalak alá kell helyezni, majd színes ceruzákkal díszíteni őket. Miután az elkészült darabok bekerülnek a sütőbe, azok varázslatos módon összezsugorodnak és kemény, vastag műanyagból készülnek el. A készlet összetétele magában foglalja az öt átlátszó, varázslatos műanyag kontúrt, amelyekre a sablonokat helyezni lehet, öt fémkábel csavaros rögzítéssel, öt csatlakozó gyűrűvel, öt sablon táblával, hat mini színezőceruzával és egy lépésről lépésre útmutató füzettel. A készlet könnyen kezelhető, és a gyerekek számára nagy élményt nyújt. A Bírkozó kulcstartók készlet 6 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánlott. A játék útmutatója részletes útmutatást ad a folyamat minden egyes lépéséről, így a gyerekek biztosak lehetnek abban, hogy sikeresen elkészítik a kulcstartókat. A készlet méretei pedig megfelelőek, hogy könnyen tárolhatók legyenek. A Djeco márka termékei mindig is a kreativitás és a minőség jegyében készültek. A Bírkozó kulcstartók készletre is igaz ez a két jellemző. A kézműves készlet fantasztikus lehetőség arra, hogy a gyerekek kreativitásukat kibontakoztassák, miközben fejlesztik a kézügyességüket. A készlet emellett nagyszerű ajándék lehet minden olyan gyereknek, aki szeret alkotni és játszani. A készlet elnyerte a Creative Child díjat is, ami csak megerősíti a minőségi termék jellegét. Vásárold meg most a Djeco Bírkozó kulcstartók kézműves készletét, és nézd meg, milyen varázslatos alkotásokat hoznak létre a gyerekek.

Gyakori kérdések

Ár a Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Egy csodás szülinap – Mini nyomda – Birthday – Djeco, Állati színező – Színező vastag kétoldalú filctollal – Colouring for toddler – Zoo zoo – Djeco, Szörny csapat – Csináld magad – Team monsters – DJ08006, Ábécé gyöngyök Arany – Ékszerkészítő – Alphabet beads, Gold – DJ00031