Catan – Logikai rejtvények társasjáték – Piatnik

15 190 Ft

Cikkszám: 3558380088998 Kategória:
Mark: Piatnik

Leírás

Tartalma: – Tároló, játéktáblával – 40 feladványkártya – 33 erőforrás lapka – szabálykönyv Játékosok száma 1+ fő Játékidő változó , a nehézségi szinttől és a játékosok logikai képességeitől függően. Az átlagos játékidő 30-60 perc. A Catan logikai rejtvények társasjáték számos díjat nyert az elmúlt években, többek között a 2019-es TOTY (Toy of the Year) díjat is elnyerte a legjobb logikai játék kategóriában. A játék az egész család számára kiváló szórakozást kínál, mivel fejleszti a logikai gondolkodást, a problémamegoldó készséget és a térbeli tájékozódást. A játék könnyen tanulható, és az egyre nehezedő feladványok lehetővé teszik a játékosoknak, hogy fokozatosan fejlesszék logikai képességeiket. Ha szereted a kihívásokat és a logikai játékokat, akkor a Catan logikai rejtvények társasjáték a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a Catan világát egy új, izgalmas módon, és élvezd az órákig tartó szórakozást, amelyet ez a remek társasjáték kínál. Ne habozz, szerezd be a Catan logikai rejtvények társasjátékot még ma, és élvezd a kihívást és az izgalmakat, amelyekkel ez a szuper játék szolgál!

Gyakori kérdések

Ár a Catan – Logikai rejtvények társasjáték – Piatnik lhaj 15190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Button Up! társasjáték, Egérfogó – Kooperációs fejlesztő játék – Chop Chop – Djeco, Metro társasjáték – Queen Games, Mini Amaze UFO társasjáték