Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítás partijáték

4 120 Ft

Cikkszám: 5999556754725 Kategória:

Leírás

A Cica, pizza, taco, gida, sajt: Fordulatos fordítás egy új önálló kiegészítő a már jól ismert Cica, pizza, taco, gida, sajt társasjátékhoz. Ismerd meg az új karaktereket és a fordításra kihívást jelentő kártyákat! A Taco Cat Goat Cheese Pizza visszatér új karakterekkel és új szabályokkal! Ahogyan a Snap és Dobble játékokban, minden játékos egy lapot tesz le a kezéből az asztal közös paklijába, miközben kimondja a szavakat: taco/cica/taco/sajt/pizza, a játékosok sorrendjében. Ha a lap illik a kimondott szóhoz – puff! – mindenki rácsap a kezével a paklira, és az utolsó csapó elveszi az összes lapot. Aki elsőként szabadul meg a lapjaitól, az nyer! A teljes paklit 2-8 játékos között osztják szét, akik egyéni paklikat helyeznek a lapjaikat lefordítva maguk elé. Minden játékos felváltva felfordít egy lapot és rakja a középre a pakligomból, miközben az Taco, Cica, Taco, Sajt, Pizza szavakat mondja. Ha a középen lévő lap összeillik a kimondott szóval, akkor a játékosok versenyeznek, hogy minél gyorsabban letapasszák a kezüket az összes lapra. Az utolsó vesztes pedig az összes lapot a saját paklijához kell adja. A nyertes az, aki elsőként szabadul meg minden lapjától. Extra móka érdekében, különleges akciós lapok is vannak, amik meghatározott mozdulatokat kényszerítenek a játékosokra, mielőtt támolyognak a pakli rácsapása felé!

Gyakori kérdések

Ár a Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítás partijáték lhaj 4120 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Szurdokerdő kalandorai társasjáték, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – Terjeszkedő háború társasjáték, Root – A Földmélyi kiegészitő, Specific kártyajáték