Csillagok között – Matrica gyűjtemény 160 db – Interstellar – DJ09270

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900092709 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy 160 matricából álló COSMOS matricakészlet. A színes matricák tökéletesek gyönyörű képek készítéséhez – különösen hasznosak a rajzolással még csak most ismerkedő gyermekek számára. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült. 4-7 éves korig Egy 160 matricából álló COSMOS matricakészlet. A színes matricák tökéletesek gyönyörű képek készítéséhez – különösen hasznosak a rajzolással még csak most ismerkedő gyermekek számára. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült. A Csillagok között matrica gyűjtemény 160 darab különleges matricával gazdagítja az űrkalandokat kedvelő gyerekek élményeit. A matricák között találhatóak rakéták, űrhajósok, bolygók, csillagok és még sok más érdekesség, így minden gyermek megtalálhatja a saját kedvencét. A matricák felhasználása szinte korlátlan, a gyerekek igényeinek megfelelően alkothatnak belőlük gyönyörű jeleneteket, vagy akár más tárgyakat is díszíthetnek velük. A matricák kiváló minőségű FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készültek, így biztosak lehetünk abban, hogy környezetbarát terméket vásárolunk. A csomag 2 különböző, egyenként 2 darabos lapot tartalmaz, így a gyerekek újra és újra felhasználhatják kedvenc matricáikat, és mindig újabb és újabb alkotásokat hozhatnak létre. A termék ajánlott életkora 4-7 év, azonban az idősebb gyerekek is élvezhetik a matricák alkotását és felhasználását. A játékidő szinte korlátlan, hiszen a gyerekek több órát is eltölthetnek kreatív matricázással, ami garantáltan fejleszti a finommotorikus képességeiket és a kézügyességüket. A Csillagok között matrica gyűjtemény számos elismerést kapott a társasjáték iparágban, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi és szórakoztató játékot vásárolunk. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fantáziája szárnyaljon az űrkalandok világában, akkor válaszd a Csillagok között matrica gyűjteményt!

Gyakori kérdések

Ár a Csillagok között – Matrica gyűjtemény 160 db – Interstellar – DJ09270 lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Design 3, Scout és a divat – Színező – Scout & friends – DJ09549, Robotos építő – fa építőjáték – Ze Elasorobot – Djeco – DJ06435, Pixel Pötyi Játék Baby