Csillagrév – Az elveszett sárkánytojás szerepjáték

7 670 Ft

Cikkszám: 9789633954072 Kategória:

Leírás

A Csillagrév – Az elveszett sárkánytojás nevű társasjátékunkban Orion, Angel és Blaze lenyűgöző kalandokban vehetnek részt ? főleg, amikor Blaze apukája, Kevin meséli a történetet. Ez a küldetés azonban egészen más lesz, mint amiken eddig részt vettek! A bátor kalandoroknak egészen Sárkányföldéig kell utazniuk, hogy visszaszerezzenek egy tojást, amit elrabolt a Kristálysárkány. Ezen a vidéken különös lények, mézédes gyümölcsök, embert próbáló rejtvények, gyönyörű folyók, ősvadon és szemkápráztató hegységek találhatók. A történet a lenyűgöző Csillagréven bontakozik ki. Egy izgalmas és szórakoztató kaland várja a Játékosokat, amiben rengeteg tanulnivaló is rejtőzik: tudományos kérdések, problémamegoldó feladatok, kritikus gondolkodást igénylő helyzetek és trükkös meglepetések! A játékot tanárként dolgozó játékosok írták ? hogy játék legyen a tanulás. Ajánlott kor: 5 év Játékosok száma: 2-4 Játékidő: 30-45 perc Ez a Csillagrév – Az elveszett sárkánytojás szerepjáték garantáltan fejleszti a logikai és problémamegoldó képességeket, miközben órákon át szórakoztatja a gyerekeket. Vásárold meg most és élvezd a minőségi időtöltést a családdal és barátokkal!

Gyakori kérdések

Ár a Csillagrév – Az elveszett sárkánytojás szerepjáték lhaj 7670 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték, Kokopelli társasjáték – Piatnik, Felkelő nap: Uralkodóházak kiegészítő társasjáték, Róma dicsősége társasjáték