Dungeon Fighter: Második kiadás (magyar) társasjáték

19 190 Ft

Cikkszám: 9786155161667 Kategória:

Leírás

A Dungeon Fighter: Második kiadás egy izgalmas, kockázatos és ügyességi alapú társasjáték. Egy olyan világban játszódik, ahol a hősök már nem léteznek, és a tömlöcökben való harc mindenki mindennapjainak része lett. A játékosok önjelölt hősök szerepét öltik magukra, akiknek egy csapatként kell megbirkózniuk a rengeteg kihívással és veszéllyel. A játék során felfedezhetjük a tömlöc különböző helyiségeit, és szembeszállhatunk a gonosz szörnyekkel. A központi játéktábla dobhatjuk el a kockákat, hogy eltaláljuk a célpontról. Nem csak az ügyességünkre kell tehát támaszkodnunk, hanem fegyvereinkre, a szörnyek képességeire és a szobák akadályaira is oda kell figyelnünk. A Dungeon Fighter: Második kiadás frissített változata a klasszikus társasjáték újabb kiadása, amelyben több új elem és újdonság vár ránk. Új játéktáblák, új kockák, új hősök, új fegyverek és új szörnyek teszik még izgalmasabbá és változatosabbá az élményt. Ajánlott korosztály: 8 éves kortól Játékosok száma: 1-6 Játékidő: 45-60 perc Bújj hősöd bőrébe, győzd le a szörnyeket és vállald a tömlőcharcos szerepét! Ne feledj, hogy a győztes mindig a legügyesebb és legbátrabb!

Gyakori kérdések

Ár a Dungeon Fighter: Második kiadás (magyar) társasjáték lhaj 19190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Grund társasjáték, IQ Puzzler Pro – Smart Games, Cica, pizza, taco, gida, sajt ? Fordulatos fordítás partijáték, Renature – Újjáéledő természet társasjáték