Egy kis meccs – Kártyajáték – Little Match – Djeco

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900050617 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szín és formaegyezető kártyajáték, amelyet kifejezetten 2,5 és 5 év közötti gyermekek számára terveztek: strapabíró kártyák a kis kezekhez, csodás, kis kedves illusztrációk, egyszerű szabályok és rövid játékidő. A Little Match egy különlegesen tervezett kártyajáték, amelyet 2,5 és 5 év közötti gyerekek számára alkottak meg. A strapabíró kártyák a kis kezekhez lettek igazítva, hogy minél könnyebben tudjanak vele játszani. A kedves illusztrációk és az egyszerű szabályok segítségével a játék iránti érdeklődést felkeltik a kicsikben, és fejlesztik a szín- és formafelismerő képességeiket. A játék célja, hogy megszabadulj a kezedben lévő összes kártyától. A középre helyezett kártyalapra csak azonos színű vagy ugyanolyan állatot ábrázoló lapot lehet tenni. Ha van ilyened, leteheted, ha nincs, fel kell szedned a legfelső lehelyezett lapot. Az a játékos, aki hamarabb eltünteti az összes kártyáját, a nyertes. A játék időtartama rövid, így többször is eljátszható egy játéknapon belül. A játékban 2-4 játékos vehet részt, így barátaiddal és családtagjaiddal is játszhatsz. A Little Match kártyajáték számos elismerést kapott a tervezése óta. A Djeco márka garantálja a magas minőségű alapanyagokat és a gyermekek számára biztonságos játéktermékeket. A játék különleges kialakítása és a szórakoztató játékmenet garantáltan lefoglalja a kisgyermekek figyelmét és fejleszti a szín- és formafelismerő képességeiket. A Little Match kártyajáték ideális ajándék lehet bármilyen alkalomra. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid ismerkedjenek a szín- és formavilággal, és közben szórakozzanak, akkor a Little Match kártyajáték a tökéletes választás. Rendeld meg most, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Egy kis meccs – Kártyajáték – Little Match – Djeco lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártya - Hasonló termékek: Szédült Szafari társasjáték, Mini magic – Varázsló kártya – Mini magic – Djeco, Zanimatch kártyajáték, gyorsaság – Djeco, Vigyázz 6 kártyajáték Piatnik