Egyedi doboz készítő – Csináld magad – Adorable Djeco – DJ07918

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900079182 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Csodás Dobozok kreatív készlet lehetővé teszi, hogy egyedi dobozokat készíts magadnak! A készletben találsz 5 kis dobozt, amelyeket 200 öntapadós drágakővel díszíthetsz. A termék tökéletes apró kincsek tárolására. A dobozok mérete 5 x 4 x 3,5 cm. A csomagban találsz továbbá 4 ívet drágakő matricával, egy kis dekoratív terítőt és egy útmutatót is, amely lépésről-lépésre vezet be a dobozkészítés művészetébe. A készlettel egy személy is könnyedén elboldogul, így tökéletes időtöltés lehet egyedül is, de persze barátokkal és családdal is remekül játszható. Ajánlott életkor: 6 éves kortól. A játékidő függ a gyermek elképzeléseitől és kreativitásától, így ez változhat. A Djeco márka számos hasonló készlettel rendelkezik, amelyek fokozzák a gyerekek kreativitását és kézügyességét. Vásárold meg ezt az Adorable Djeco készletet és engedd szabadjára a képzelőerőd!

Gyakori kérdések

Ár a Egyedi doboz készítő – Csináld magad – Adorable Djeco – DJ07918 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Anachrony: A jövő útjai társasjáték, Azul – A királyi pavilon társasjáték, Ticket to Ride – USA 1910 társasjáték, Racing Wire 17 – Cast – fém ördöglakat