Érzékszervek – Társasjáték – Sensico Djeco – DJ08195

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900081956 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Érzékszervek – Társasjáték a Djeco márka egyik kiváló terméke. Ebben a játékban szem, orr, kéz, fül és száj érzékszerveinek felismerésére van lehetőség. A játék célja, hogy megtaláld a képeken használt érzékszervet a kerék alapján. A győzelemhez pedig meg kell szabadulnod az összes kártyától. Ez a szórakoztató játék 2-6 játékos számára ideális, és ajánlott kortól függetlenül, hogy fejlessze a gyerekek megfigyelőkészségét és érzékelését. A játék tartalmaz 36 tárgykártyát, amelyeken megoldás is található a hátoldalon. Emellett egy illusztrált kerék is megtalálható a csomagban, amely bemutatja az 5 érzékszervet, valamint a játékszabályt is. Vásárold meg most ezt az izgalmas és tanulságos játékot, és élvezd a közös időtöltést a családdal vagy barátokkal!

Gyakori kérdések

Ár a Érzékszervek – Társasjáték – Sensico Djeco – DJ08195 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Dűne: Impérium ? Halhatatlanság kiegészítő, Dino Draft – Startégiai, tervezős kártyajáték – Dino Draft – DJ05093, Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték, Keyforge: Age of Ascension – Archon Deck társasjáték