Fekete történetek: És mégis lapos a Föld… logisztori rejtvények

3 200 Ft

Cikkszám: 5999566848216 Kategória:

Leírás

A Fekete történetek: És mégis lapos a Föld… egy logikai rejtvényjáték, amelyben a fekete humor és a szarkazmus játssza a főszerepet. A feladványok segítségével próbáld megfejteni, hogy mi történhetett. Ki tudsz következtetni András halálára? A játék 2 vagy több játékos részére készült, 20 perces játékidővel. Ajánlott korosztály: 12 éves kortól. Az egyedülálló logikai rejtvények és történetek garantáltan lebilincselnek. Ha azt gondoltad, hogy már semmi sem lephet meg, hidd el, hogy a feladványok végére, te is úgy fogod gondolni, hogy mégis lapos a Föld! Csatlakozz a nyomozók táborához, és fedezd fel a Fekete történetek világát, ahol csak a mesélő tudja a teljes történetet, és mindenki más csak egy mondatot kap. Következtetések alapján próbáld megfejteni a teljes sztorit. Élvezd a játék feszültségét és próbáld megfejteni a kegyetlen gyilkosságok, szerencsétlen balesetek, ravasz rablások és ártatlan félreértések rejtélyeit. Éld át a társasjátékok izgalmát, és készülj fel, hogy a Fekete történetek világában semmi sem az, aminek látszik!

Gyakori kérdések

Ár a Fekete történetek: És mégis lapos a Föld… logisztori rejtvények lhaj 3200 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Hangok a fejemben társasjáték, Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók társasjáték, Pandemic: Bevetésre készen, A csodák terme társasjáték