Golden Train – Stratédiai és memória kártyajáték – Golden Train Djeco – DJ05084

4 340 Ft

Cikkszám: 3070900050846 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Golden Train a Djeco egyik stratégiai és memória kártyajátéka, melyet a vadnyugati vasutakról inspirálva alkottak meg. A játék során a vasúttársaságok versengenek a legtöbb vonat megszerzéséért. A játékosoknak stratégiát kell alkalmazniuk és ki kell használniuk a legjobb eszközeiket ahhoz, hogy megtámadják a versenytársak vasúti kocsijait, miközben elkerülik a seriffet. A játék tartalma 58 kártyát és 1 játékszabályt tartalmaz, mely 10 különböző nyelven érhető el. A Golden Train kártyajáték a FSC minősített papírból és kartonból készült, így a környezettudatos játékosoknak is ideális választás. A Golden Train játékban legalább 2-4 játékos játszhat, és a játékot 5 éves kortól ajánljuk. A játékidő változó, de általában 20-30 percen belül befejezhető. Fedezd fel a vadnyugati vasúti harc izgalmas világát a Golden Train kártyajátékkal! Képességeidet és stratégiai gondolkodásodat tesztelve versenyezz a többi játékossal, és légy Te az, aki a legtöbb vonatot megszerzi! Vásárold meg most a Golden Train Djeco kártyajátékot a DJ05084 cikkszámon!

Gyakori kérdések

Ár a Golden Train – Stratédiai és memória kártyajáték – Golden Train Djeco – DJ05084 lhaj 4340 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: A Nagy Fal – Műanyag figurákkal társasjáték, Dallamtapadás ivós kártyajáték, 7 Csoda: Építészek társasjáték, Kluster S mágneses társasjáték