Guruló dínók – Tologatós fa játék Zöld – Lule Toys

5 950 Ft

Cikkszám: LU8859-GREEN Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Pino Toys és a Lule Toys bemutatja a Guruló dínók – Tologatós fa játékot zöld színben. Ez a játék tökéletes választás a kisgyermek első lépéseihez és mozgáskoordinációjának fejlesztéséhez. A gyermekágyas gyermekágyak segítenek a megfelelő támogatás érzetének kialakításában, és elősegítik a gyermekek előrehaladását. A játék feladata nem csak az, hogy a gyermekét emlékezetesen tartja, hanem a motoros és egyensúlyozási készségek fejlesztését is elősegíti. Ez a zöld színű tologatós játék kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a gyermek járás közben is támogatva érezze magát. A játék mérete 18,5 x 6,3 x 55 cm, és ideális 12 hónapos kortól kezdődően. A Guruló dínók játék segít a gyermeknek megtanulni lépést tenni és stabilan közlekedni. A játék biztonságos és minőségi faanyagból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Családjuk gyönyörűen kidolgozott részletekkel rendelkezik, amelyek elvarázsolják a kisgyermeket. A Guruló dínók játék ideálisan beilleszthető szerepjátékokba és szabad játékba egyaránt, amelyek segítségével a gyermek képzelete és kreativitása szárnyra kaphat. Ez a játék nem csak szórakoztató és fejlesztő, de hosszan tartó szórakozást kínál a gyermekeknek. A Guruló dínók – Tologatós fa játékot egyedül vagy barátaival is élvezheted. Hozd el ezt a zöld színű játékot az otthonodba, és fedezd fel a játék örömét és fejlesztő hatását. Állítsd elő az első lépéseidet ezzel a pazar tologató játékkal! A Guruló dínók – Tologatós fa játék az ideális választás a gyermeked számára. Hozd el ezt a gyönyörű és fejlesztő játékot, és segítsd a gyermekedet a járási készségek fejlesztésében és a motoros koordináció javításában. Adj neki lehetőséget arra, hogy felfedezze a világot ezzel a remek játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Guruló dínók – Tologatós fa játék Zöld – Lule Toys lhaj 5950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Kokeshi babák – Mozaik kép készítés – Kokeshi – DJ08904, Forgatható lencsés bogárnézegető, Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114, Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291