Hullámok – Képalkotás strasszokkal – Watery waves Djeco – DJ09433

5 640 Ft

Cikkszám: 3070900094338 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Hullámok – Képalkotás strasszokkal – Watery waves Djeco készlet lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy létrehozzanak gyönyörű műalkotásokat vízi témában. A dobozban 4 különböző háttér és több mint 600 ragasztható drágakő található, különböző formákban és színekben. A játék egyszerűen használható és érdekes játékidőt kínál a gyerekeknek. A készített képek és műalkotások soha nem látott szépséggel és ragyogással fognak táplálni minden kis kreativitást. A Hullámok – Képalkotás strasszokkal – Watery waves Djeco készletet 6 éves kortól ajánljuk, és tökéletes választás lehet több gyerek esetén is, hiszen egyszerre akár két vagy több játékos is részt vehet benne. Vásárold meg most a Hullámok – Képalkotás strasszokkal – Watery waves Djeco készletet, és engedd, hogy a gyermeked kifejezze a kreativitását és alkotókedvét a víz témában! Ezzel a játékkal garantáltan elvarázsolja majd önöket a gyönyörűen megalkotott képek és azok ragyogása.

Gyakori kérdések

Ár a Hullámok – Képalkotás strasszokkal – Watery waves Djeco – DJ09433 lhaj 5640 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Csillogó szépségek – Képalkotás strassz kövekkel – Wild beauty – DJ09432, Aquarell mini – Delfin – Sentosphere, Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977, Martina író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Martyna writing set