Irány az égbolt – Fa játék repcsi Kék – Lule Toys

3 020 Ft

Cikkszám: LU8828-BLUE Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Pino Toys és a Lule Toys bemutatja a ?Irány az égbolt – Fa játék repcsi Kék? terméket. Ez a játék elsősorban azért született, hogy szórakoztassa a gyermeket. Emellett lehetőséget nyújt készségek fejlesztésére és motoros képességek gyakorlására, valamint a mozgás alapelveinek felfedezésére. Az objektumok különböző módon mozognak, mindig van egy erő, amely elindítja és befejezi a mozgást. Ezeknek a fogalmaknak a pontos nevét a gyerekek később fogják megtanulni, amikor a fizikát kezdik tanulni. Jelenleg azonban javasoljuk, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek a szórakozásra és az örömteli játék kipróbálására. Ez a játék kék színű, és a mérete 9 x 9,8 x 5,3 cm. Ideális választás gyermekeknek, akiket már 18 hónapos kortól ajánlott játszani vele. A csomagolás mérete 9,2x2x10,5 cm. Az ?Irány az égbolt – Fa játék repcsi Kék? játék felejthetetlen élményt nyújt. Gyermeked játszva tanulhat a fizika alapelveiről, miközben szórakozik. Fejleszti a motoros képességeit és segít az elképzelőképesség fejlesztésében is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és vegyél egy ?Irány az égbolt – Fa játék repcsi Kék? játékot gyermekednek még ma! Ez a Pino Toys és Lule Toys csúcsminőségű játéka, amely garantáltan hosszú órákon át szórakoztatja és fejleszti gyermekedet.

Gyakori kérdések

Ár a Irány az égbolt – Fa játék repcsi Kék – Lule Toys lhaj 3020 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Szótorony – Figyelem, szókincs fejlesztő játék – ABC Boom – DJ08543, Pentanimo – Térbeli kirakó – Pentanimo – DJ08578, Zenélő ékszertartó – hercegnős – Djeco, Számolás abakuszon – Gondolkodási műveletet fejlesztő játék – Perlix – Abacus – Djeco – DJ08348