Irány az égbolt – Fa játék repcsi Piros – Lule Toys

3 020 Ft

Cikkszám: LU8828-RED Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

Az Irány az égbolt – Fa játék repcsi Piros – Lule Toys egy fantasztikus játék, melynek célja elsősorban a gyerek szórakoztatása. Emellett lehetőséget nyújt a képességek fejlesztésére és a motoros képességek gyakorlására, valamint segít felfedezni a mozgás alapelveit is. A testek különböző módokon mozognak, mindig van egy erő, ami elindítja és megállítja a mozgást. Ezeknek a fogalmaknak helyes neveiket a fizika tanulása során tanulják meg a gyerekek. Jelenleg azonban azt javasoljuk, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek arra, hogy szórakozzanak és kísérletezzenek ezekkel a vidám játékokkal. A játék színe piros, egy olyan szín, ami minden gyereknek tetszeni fog. A repülők klasszikus modellek, amelyek mindig divatosak. A gyerekek azonnal szeretni fogják az kinézetüket, és még boldogabbak lesznek, amikor megtanulják, hogy hogyan mozgathatják őket egyetlen mozdulattal. Ez a játék olyan egyszerű és szórakoztató, hogy garantáltan órákig lekötözi a gyerekeket. A Piros Lule Toys repcsi egyedi játékélményt nyújt, hiszen a gyerekek képesek irányítani a repülő mozgását. Ezáltal fejleszthetik a finommotoros készségeiket és tanulhatnak az alapvető fizikai elvekről is. A játék kiváló minőségű fából készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A játék ajánlott korosztálya 18 hónapos kortól kezdve. A kis mérete miatt könnyen kezelhető a kisgyermekek számára, és a játék időtartama is meglehetősen hosszú. Így a gyerekeknek lehetőségük van órákon át játszani és felfedezni a repülés izgalmas világát. Az Irány az égbolt – Fa játék repcsi Piros – Lule Toys egy kiváló választás, ha egy minőségi fa játékot keresel gyermekednek. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek készségeit és segít felkelti a kíváncsiságukat a természettudomány iránt. Ne habozz, vedd meg gyermekednek ezt a fantasztikus játékot, hogy órákig élvezhesse a játék örömét és tanulhasson egyben!

Gyakori kérdések

Ár a Irány az égbolt – Fa játék repcsi Piros – Lule Toys lhaj 3020 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Madarak mozaikból – Mozaik építő – Coco – Djeco, Anyák és kicsinyeik – Óriás matrica – Coloured stickers mums and babies – Djeco – DJ09077, Hableányos álomőrző – Csináld magad – Gentle mermaid – Djeco, Elalfánt fa puzzle – Fa formapuzzle 14 db – Puzzlo Elephant – DJ01823