Irány az űr – Fa játék űrhajó Piros – Lule Toys

2 570 Ft

Cikkszám: LU8835-RED Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

Az Irány az űr – Fa játék űrhajó Piros termék fő célja, hogy szórakoztassa a gyermeket. Emellett lehetőséget nyújt az képességek fejlesztésére és a motorikus készségek gyakorlására, valamint azoknak az alapelveknek a felfedezésére, amelyek a mozgás mögött rejlenek. A testek különböző módon mozognak. Mindig van egy erő, amely kezdetét veszi és befejezi a mozgást. A gyerekek ezeknek a fogalmaknak a helyes nevét később fogják megtanulni, amikor elkezdik a fizikát tanulni. Jelenleg azonban azt javasoljuk, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek a szórakozásra és az ezen vidám játékokkal való kísérletezésre. A játék színe: piros Indulj el az űrbe és vissza, néhány mozdulattal! Képzeld el, hogy egy kíváncsi űrhajós vagy, és ez a rakéta az űrhajód. Az indítás három… kettő… egy… nulla! Jó utat! ?? – álmodozók számára tervezett játék – gyönyörű dekoráció a gyerekszobában – méretek: 9,1 x 5,5 x 6,6 cm – ajánlott 18 hónapnál idősebb gyermekek számára – csomagolás mérete: 9,1×5,5×6,6 cm Az Irány az űr – Fa játék űrhajó Piros termék egy szórakoztató és tanulságos játék, ami nemcsak megfelelő fejlesztést nyújt a gyermeknek, hanem szép kiegészítőként is szolgál a szobájában. A gyermekek az űrhajóval való játék során megtapasztalhatják a mozgás különböző módjait és megtanulhatják az alapvető fizikai fogalmakat. A piros színű játék vonzó és elbűvölő megjelenést kölcsönöz a szobának. Az ajánlott korosztály 18 hónap és annál idősebb gyermekek. A játék mérete 9,1 x 5,5 x 6,6 cm, így könnyen elfér a kézben és könnyen kezelhető. A termék csomagolása is megfelelő méretű, így könnyen tárolható és szállítható. Csak indítsd el az űrhajót és élvezd az utazást az űrben és vissza!

Gyakori kérdések

Ár a Irány az űr – Fa játék űrhajó Piros – Lule Toys lhaj 2570 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Barack – Babaruha szett – Peach – DJ07897, Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco, Zometool – Tiszta Szén – Pure Carbon, Játék a golyókkal Dínós – Ügyességi játék – Lule Toys