Játék a golyókkal Óceán – Ügyességi játék – Lule Toys

3 300 Ft

Cikkszám: LU9047-OCEAN Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Játék a golyókkal Óceán – Ügyességi játék – Lule Toys elsősorban azért készült, hogy szórakoztassa a gyerekeket. Emellett lehetőséget nyújt arra is, hogy fejlesszék képességeiket és gyakorolják a mozgáskoordinációt, valamint felfedezzék a mozgás alapelveit. Az objektumok különböző módon mozognak, mindig van egy erő, amely elindítja és befejezi a mozgást. Ezeknek a fogalmaknak a gyerekek a fizika tanulása során tanulják majd meg a pontos nevüket. Jelenleg azonban azt javasoljuk, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek a szórakozásra és a kísérletezésre ezekkel az örömteli játékokkal. Óvatosan mozgassuk a labirintust és vezessük el a labdát a megrajzolt útvonalon keresztül, a tengeri fűtől a felső polcig. Ügyeljünk arra, hogy ne essen a lyukakba a talajon, hogy ne legyen megesve egy cápával, bálnával, polippal, medúzával vagy tengeri teknőssel. Ha ez megtörténik, kezdjük elölről és még óvatosabban játszunk újra. Csak türelmes legyél, és sikerülni fog! – A figyelem, koncentráció és kitartás fejlesztésére szolgáló játék – Méretek: 11,9 x 11,9 x 2,6 cm – Ajánlott 3 éves kortól A Pino Toys és a Lule Toys márka által készített játékok most kerülnek forgalomba Magyarországon. Fejlesztő játékokról van szó, amelyeket fa anyagból készítettek, így biztosítva a kiváló minőségű és tartós játékélményt. A Játék a golyókkal Óceán – Ügyességi játék a gyerekek szórakoztatására és fejlesztésére egyaránt tökéletes választás. A labirintust átmozgatva és a golyót a helyes útvonalon tartva a gyerekek koncentrációját és ügyességét fejleszthetik, miközben szórakoznak és felfedezik a víz alatti világot. A játék megfelelő méretei és könnyű kezelhetősége ideálissá teszik a kisebb gyerekek számára is. Az ajánlott korosztálynak megfelelően 3 éves kortól ajánljuk a játék használatát. Ne habozz, vidd haza a Játék a golyókkal Óceán – Ügyességi játékot még ma, és nyújtsd gyermekednek a szórakozást és fejlesztést egyaránt!

Gyakori kérdések

Ár a Játék a golyókkal Óceán – Ügyességi játék – Lule Toys lhaj 3300 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Színes páva – Hape, Méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban – Stockmar, Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel -Wonderland – Djeco – DJ09409, Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high