Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Djeco

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900083127 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Képek, számok, kiegészítések egy szuper fejlesztő kirakó óvodásoknak! A feladat a halacskák, kiskacsák játékos módon történő számolása a feladványkártyák útmutatása szerint! Az aranyos képek szerethetővé teszik ezt a játékot, segítségével gyerekjáték lesz a tanulás! A Djeco DJ08312 Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Additions játékot ajánljuk azoknak a kicsiknek, akik szeretnek játszani és közben tanulni is. A játék segít a számolás készségeinek fejlesztésében, miközben a gyerekek élvezik a színes és játékos környezetet. A játékot egyedül vagy akár barátokkal is lehet játszani, így a kicsiknek sosem lesz unalmas. Az Eduludo – Additions játék során a gyerekeknek meg kell találniuk az összes állatot a tóban, majd összeszámolniuk őket és kiválasztaniuk a megfelelő számot. A játék segít a figyelem koncentrációjának és az összpontosítás képességének fejlesztésében is. A játékidő nagyon rövid, ezért ideális választás az olyan pillanatokra is, amikor csak egy kis időnk van a játékra. A Djeco DJ08312 Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Additions játéknak számos díja van, amely a minőségét és népszerűségét igazolja. A játék alkalmas 3-6 éves gyerekek számára, akik imádják a játékot és a tanulást egyaránt. A játék könnyen és gyorsan megszervezhető, így ideális ajándék lehet születésnapra vagy más ünnepi alkalmakra. Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan tanuljon és fejlődjön, akkor a Djeco DJ08312 Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Additions játék a tökéletes választás. A játék segít a kicsiknek megszeretni a matematikát és a számokat, miközben szórakoznak és élvezik a játékot. Ne habozz, vásárold meg most és élvezd a közös játék élményt gyermekeddel!

Gyakori kérdések

Ár a Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Djeco lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Hableány – Mozaik készítő – Deep in the jungle – Djeco, Mini LÜK LDI-203 Szemrevaló fejtörők, Little mémo – Egy kis memória társasjáték – Djeco, Gyöngyök és kockák – Gyöngyfűző készlet – Beads and cubes