Klasszikus póker junior – Póker – Poker Junior – DJ05236

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900052369 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A DJ05236 Klasszikus póker junior kártyajáték a híres pókerjáték újragondolása kisgyermekek és kezdő játékosok számára. Ez a kiváló minőségű Djeco termék lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek megtanuljanak blöffölni, fogadni és kockáztatni. A doboz tartalmazza a játékhoz szükséges összes elemet: 24 játékkártyát, 1 osztószámlálót és 80 tét zsetont. Emellett a játékszabályok 10 különböző nyelven is megtalálhatók a dobozban. A Djeco póker junior játék ideális a 4 éves kor feletti gyermekek számára, akik szeretnének betekintést nyerni a póker világába. A játék segít megérteni, hogyan működik a póker, továbbá bevezeti a gyerekeket a blöffölés világába is. A játék egyszerre lehetővé teszi akár 4 játékos számára a részvételt, így ideális választás lehet családi vagy baráti összejövetelekre. Fedezd fel a póker izgalmas világát a Djeco Klasszikus póker junior játékkal! Fejleszd stratégiai gondolkodásodat, tanulj meg taktikázni és legyél ügyes a blöffben, miközben szórakozol a családoddal és barátaiddal. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és szórakoztató kártyajátékot, mely garantáltan órákon keresztül leköti az egész csapatot!

Gyakori kérdések

Ár a Klasszikus póker junior – Póker – Poker Junior – DJ05236 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Dohány gyerek dominó különböző féle 630, Tutajra fel! gyerek társasjáték, Rá: A Nílus völgyének krónikája társasjáték, Dobble Disney – 100. évfordulós kiadás