Lilypink könyve – Matricás könyv – Miss Lilypink – Stickers removable – DJ06980

2 740 Ft

Cikkszám: 3070900069800 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Megragadó készlet újrafelhasználható matricákkal gyermeke számára. A készlet könyv alakú, és Lilypink babák ruhatárát találod benne. Nagyszerű otthoni játékhoz és utazás közben autóval, vonattal vagy repülővel, elviheti a kávézóba is, ahol anya kávét iszik, a gyermek kreatív tevékenységet végez. Életkor: 4-9l+ A készlet tartalmazza: 40 matrica a TINYLY sorozat ruháival és kiegészítőivel és egy kartonfüzet Csomagolási méretek: 12cmx 16cm x 1 cm A Djeco Lilypink könyve egy megkapó és kreatív matricás könyv, melyben a gyermekek Lilypink babájának ruhatárát találják meg. A szett tartalmaz 40 újrafelhasználható matricát, melyek a TINYLY sorozat ruháit és kiegészítőit ábrázolják. A könyv alakja könnyen hordozható, így ideális játék otthon, autóban vagy akár repülőn, melyekkel a gyerekek kreatív tevékenységet végezhetnek. Az ajánlott életkor 4-9 éves, így a kicsiknek kellő kihívást és szórakozást nyújt a játék. A könyv tartalmaz egy kartonfüzetet is, melybe a matricákat fel lehet ragasztani, így a gyermekek kreativitása még inkább kibontakozhat. A Lilypink könyve elnyerte a 2020-as Creative Child Awards díját, ami egy további biztosíték arra, hogy a játék magas minőségű és szórakoztató. A csomagolás méretei 12cm x 16cm x 1 cm, így a készlet bárhová könnyedén magunkkal vihető. Az újrafelhasználható matricák lehetővé teszik, hogy a játékidő hosszabb legyen, ugyanis a gyerekek újra és újra felragaszthatják őket, így folyamatosan készíthetnek újabb és újabb ruhakombinációkat a Lilypinknek. A Djeco Lilypink könyve egy fantasztikus játék, ami nem csak a gyermekek kreativitását fejleszti, de szórakoztató és izgalmas időtöltést is nyújt számukra. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a remek játékkal, és segítsd őket abban, hogy szabadon kibontakoztathassák a fantáziájukat!

Gyakori kérdések

Ár a Lilypink könyve – Matricás könyv – Miss Lilypink – Stickers removable – DJ06980 lhaj 2740 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Gyermek olló – Scissors – Djeco, A tengeri élet, 54 db-os megfigyelő puzzle – Aquatic – 54 pcs – Djeco, Vízes állatok – Képalkotás gyöngyökkel, vízzel – Artistic aqua – Country charm – Djeco, Cukiságok – Csináld magad – Kawaii world – DJ08007