Lilyruby könyve – Matricás könyv – Miss Lilyruby – Stickers removable – DJ06981

2 740 Ft

Cikkszám: 3070900069817 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Magával ragadó készlet újrafelhasználható matricákkal gyermeke számára. A készlet könyv alakú, benne található a LILYRUBY baba ruhatára. Nagyszerű otthoni játékhoz és utazás közben autóval, vonattal vagy repülővel, elviheti a kávézóba is, amikor anya kávézni fog, a gyermeknek kreatív elfoglaltsága lesz. Életkor: 4-9l+ A készlet tartalmazza: 40 matrica a TINYLY sorozat ruháival és kiegészítőivel és egy kartonfüzet Csomagolási méretek: 12cmx 16cm x 1 cm A Djeco által tervezett Lilyruby könyve egy varázslatos játék, amelyet minden kislány imádni fog. A könyv alakú készletben található a gyönyörű LILYRUBY baba ruhatára, amelyben 40 matrica található a TINYLY sorozat ruháival és kiegészítőivel, amelyek újrafelhasználhatók. A készlet ideális otthoni játékhoz, valamint utazás közben autóval, vonattal vagy repülővel is. Ha anya szeretne kávézni menni, a gyermeknek kreatív elfoglaltsága lesz, amíg ő távol van. A játék használata egyszerű, csak válassza ki a megfelelő matricákat és díszítse ki a LILYRUBY baba ruhatárát. Az újrafelhasználható matricák lehetővé teszik, hogy a kisgyermek fantáziája szabadon szárnyaljon, és mindig újabb és újabb ötleteket hozzon létre. A játék nem csak a kreativitást és a kézügyességet fejleszti, hanem a színek és formák felismerésére is ösztönzi a kicsiket. Az ajánlott életkor 4-9 év, így a játék ideális ajándék lehet minden kisgyermek számára. A készletben található kartonfüzet és matricák könnyen tárolhatók, így a játék mindenhol könnyen hordozható. A Lilyruby könyve – Matricás könyv – Miss Lilyruby – Stickers removable – DJ06981 már több elismerést is kapott, és az egyik legjobb kreatív játékok közé tartozik. Vásárolja meg az egyedi játékot most, és ajándékozza meg a kisgyermekét egy fantasztikus játékkal, amely garantáltan órákra lefoglalja majd.

Gyakori kérdések

Ár a Lilyruby könyve – Matricás könyv – Miss Lilyruby – Stickers removable – DJ06981 lhaj 2740 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Fürdőkád Pomea játékbabákhoz – Szerepjátékhoz – Bathtub – DJ07857, Faber-Castell: Multimark alkoholos filctoll szett 0,6 mm 4 db, Lótusz tündér szélforgó – Csináld magad – Lotus Fairy – FSC MIX – DJ07963, Figurák képalkotás ragsztással – Tear and stick – Djeco – DJ09875