Lottóház – Lotto of the house – kép és nyelvi asszociációs játék – Djeco

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900081215 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda. Legyél Te a Lotto of the house nyertese! A Djeco Keresd a helyét! – kép és nyelvi asszociációs játék egy fantasztikus játék kicsiknek, amelyet már 2 éves kortól ajánlunk. A játék célja, hogy a gyerekek megtanulják az alapvető szókincset és fejlesszék a beszédkészségüket. A játékmenet egyszerű és izgalmas, arra ösztönzi a gyerekeket, hogy gondolkodjanak és megfigyeljék az ábrákat. A játék tartalma egy játéktábla és 4 kártyacsomag, amelyek mindegyike eltérő nehézségi szintet tartalmaz. A kártyákon különböző ábrák találhatóak, mint például állatok, növények vagy tárgyak. A játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő táblájukat és azon elhelyezni a kártyát. A játék végén a győztes az lesz, aki először elhelyezi az összes korongot a tábláján. A Djeco márka minőségéről és biztonságáról ismert, ezért szülőként biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekek biztonságosan játszhatnak a Keresd a helyét! játékkal. A játék ideális választás családi játéknapokra vagy utazásokra, és garantáltan órákra leköti a gyerekek figyelmét. A Djeco Keresd a helyét! – kép és nyelvi asszociációs játék már több díjat is elnyert, amely további bizonyítéka annak, hogy a Djeco minőségi játékokat készít, amelyek nemcsak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik a kognitív és beszédkészséget is. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek szavakat, kifejezéseket és a beszédkészségüket fejlesszék, akkor a Djeco Keresd a helyét! – kép és nyelvi asszociációs játék a tökéletes választás. Fedezd fel az álményt az egész család számára a Djeco minőségi játékaival!

Gyakori kérdések

Ár a Lottóház – Lotto of the house – kép és nyelvi asszociációs játék – Djeco lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Fényképezőgép – Fa sárga – Lule Toys, Szörnyfejek – Sótartók szörnyecskék – Flexmonsters, Madárkás jegyzetfüzet – 2 db A/6-os – Bird – DD03522, Erdő tündér – Djeco Tinyli – Paloma & Bogo – DJ06946