Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors – DJ08345

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900083455 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

áték az Eduludo gyűjteményben található kritériumok egyeztetésére: egy fordított rendezési játék! A gyermek választ egy négyzet alakú állat-kártyát, egy kerek színkártyát és egy téglalap alakú méretkártyát (kicsi vagy nagy). Ezután megkeresi azt a kártyát, amelyik megfelel a három feltételnek. – Nagyon egyszerű szabályok segítenek a szülőknek a játék összeállításában. – A helyes válasz megtalálásához a kiválasztott kártyát egyszerűen fel kell fordítani! Játékos és eredeti alap az első tanulási tapasztalatokhoz: – Rendezés és kategorizálás. – Minden Eduludo készlet a tanításra és a tanulásra összpontosít. – Minden készlet egy adott tanulási folyamatra összpontosít, hogy ösztönözze a gyermek fejlődését. Tartalom: 18 kétoldalas, illusztrált játékkártya, 8 zseton 3 különböző formában és 1 játéktábla. Játékszabályok 10 nyelven. Életkor: 3-6 év Csomag mérete: 22 x 22 x 3 cm A DJ08345 – Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors tökéletes választás a kisgyermekek számára, akik szeretnek játszani és tanulni egyszerre. Ez a játék nem csak mókás és szórakoztató, de segít a gyerekeknek a kognitív fejlődésükben is. A játék könnyen összeállítható és a szabályok is nagyon egyszerűek, így a szülőknek sem kell aggódniuk, hogy nehézkes lenne a játék megértése. A játékban 18 különböző illusztrált kártya van, amelyek a gyerekek kreativitását és gondolkodási képességét fejlesztik. A DJ08345 – Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors ideális választás akkor is, ha szeretnéd az időtöltést a családoddal eltölteni. A játékban akár több gyerek is játszhat, így garantáltan jó szórakozás lesz mindenki számára. A játék ajánlott életkora 3-6 év, így kisgyermekeknek kiváló választás lehet, akiknek a korai fejlesztése, és a tanulás fontos a szülők számára. Ha szeretnéd fejleszteni a gyerekek gondolkodási készségét, akkor a DJ08345 – Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors a tökéletes választás. Ne habozz tovább, vásárold meg még ma és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors – DJ08345 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Rebeka és a divat – Színező – Rebekka & friends – DJ09545, A kalózok csodálatos kincsei, 36 db-os formadobozos puzzle – The pirate and his treasure – 36pcs – Djeco, Őzikés kulcstartó – Tinyly – Indie key ring – DJ06986, Tapatou kalapálós tyúk – Djeco