Mini Méli-Mélo – Megfigyelést fejlesztő kártyajáték – Mini Méli-Mélo – DJ06971

3 390 Ft

Cikkszám: 3070900069718 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Tinyly kártyajáték: Mini Méli-Mélo a Djeco-tól egy megfigyelőjáték 5 éves kortól. A játék során a játékosok kiélesítik megfigyelőképességüket, és elmerülnek a gyengédség és költészet Tinyly világában. Micsoda öröm, hogy itt megtalálod a gyűjtemény összes képét a karakterekről, társaikról és a kiegészítőkről miniatűr formátumban! Tartalom: 65 kártya (13 nagy kártya és 52 apró kártya). Játékszabályok 10 nyelven. Játékosok száma: 3-6 Játék időtartama: 10 mn Életkor: 5-99 év Csomag mérete: 7,5 x 10,5 x 2 cm A Mini Méli-Mélo egy rendkívül szórakoztató és fejlesztő játék a Djeco-tól. Tökéletes választás minden olyan gyereknek, akik szeretnék kiélezni megfigyelőképességüket, és közben elmerülni a Tinyly gyönyörű világában. Az egész család élvezni fogja a játékot, amely 3 és 6 játékos számára készült, és csak 10 percig tart egy játékmenet. A játék tartalma 65 kártyából áll, amelyeknek a mérete 7,5 x 10,5 x 2 cm. A csomagban megtalálható 13 nagy kártya és 52 apró kártya, amelyek mindegyike a Tinyly karakterekről, társaikról és a kiegészítőkről szól. A játékhoz mellékelt magyar nyelvű játékszabályok 10 másik nyelven is megtalálhatóak, így a játékot egész Európában élvezhetik az emberek. Az ajánlott életkor 5-99 év között van, így garantáltan minden korosztály élvezni fogja a játékot. A játék segít az embereknek javítani a megfigyelőképességüket, és fejleszti az agyukat, miközben élvezik a Tinyly világot. A Mini Méli-Mélo játék a Djeco márka egyik legnépszerűbb terméke. A játék nem csak szórakoztató, hanem azért is népszerű, mert számos díjat nyert a játékfejlesztő iparban. A Djeco több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, és mindig új és izgalmas játékokat kínál a fiataloknak. Ha szeretnéd megvásárolni ezt a fantasztikus játékot, akkor látogass el a gekkotoys.hu weboldalra, ahol megtalálhatod a Mini Méli-Mélo-t és egyéb Djeco termékeket is. A vásárlás egyszerű, és a szállítás gyors és hatékony. Ráadásul a gekkotoys.hu-n mindig jó áron vásárolhatsz, így ne habozz, és tedd meg az első lépést a Tinyly világa felé a Mini Méli-Mélo játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Mini Méli-Mélo – Megfigyelést fejlesztő kártyajáték – Mini Méli-Mélo – DJ06971 lhaj 3390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Bocis forgatható mesekocka – Forgatható 3×3 kirakó – Animoroll – DJ01955, Gorilla kártyajáték – Djeco, Kalózok fertegetes csatája, 100 db-os, megfigyelő puzzle – Pirates – 100 pcs – Djeco, Mini family kártyajáték – Djeco