Mix Familly – Stratégiai kártyajáték – Mix Familly Djeco – DJ05083

3 290 Ft

Cikkszám: 3070900050839 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Mix Familly egy stratégiai kártyajáték, amelyet a boldog családok és a játékosság szerelmeseinek ajánlunk. A termék tartalmaz 36 kártyát és egy szabálykönyvet, ami 10 különböző nyelven olvasható. A játék lényege, hogy a családokat kell megalkotni, amelyek 3 különböző, azonos színű vagy azonos állatból állnak. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik! A Mix Familly egy szórakoztató és interaktív játék, amely fejleszti a memóriát és a stratégiai gondolkodást. Az ajánlott életkor 6 éves kortól, és 2-4 játékos játszhatnak egyszerre. A játék menete izgalmas és gyors, így a játékidő sem húzódik el. Fedezd fel te is ezt a bolondos családi játékot, és légy te is részese a Mix Familly világának! Vásárold meg most és hozz létre saját boldog családodat!

Gyakori kérdések

Ár a Mix Familly – Stratégiai kártyajáték – Mix Familly Djeco – DJ05083 lhaj 3290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Bluff Pirate – Blöffölős társasjáték – Bluff Pirate – Djeco, A nagy szerencse szelence társasjáték, Fekete történetek: Sz@r ügy logisztori rejtvények, Társasjáték Hello Maestro Notre Terre Educa francia 2-4 játékosnak 6 évtől