Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjáték

5 750 Ft

Cikkszám: 837654320518 Kategória:

Leírás

Földalatti titkok! A tiltott tudás utáni vadászat a föld alá vezet! Fedezd fel a Mi-Go szemétdombját! Ásd ki magad a Dunwich-árokból! Dacolj K’n-Yan kék fényével! Talán egyszerre… A Munchkin Cthulhu már eddig is az őrületbe kergetett, és most még őrültebb lesz! Az Őrült Barlangok 16 portálja és 20 börtöne teljesen új dimenziókat nyit meg a felfedezésre … és mindannyian tudjuk, milyen nagyszerű ötlet lehet ez, nem igaz? Mi romolhat el? Ez egy bővítmény a Munchkin Cthulhu-hoz. Ez nem egy önálló játék. A Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjáték egy fantasztikus társasjáték, amelynek célja a tiltott tudás keresése a föld alatt. A játékban a játékosoknak rengeteg érdekes és veszélyes helyre kell ellátogatniuk, beleértve a Mi-Go szemétdombját, a Dunwich-árokokat és K’n-Yan kék fényét. A játék új dimenziókat nyit meg előttünk, amelyeket felfedezhetünk. A játékot legalább két ember játszhatja, de akár hat ember is játszhatja egyszerre. A játékot ajánlott 12 éves kortól játszani, és a játékidő körülbelül 60 perc. A Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjátéknak számos elnyert díja van, amelyek közé tartozik az Origins Award 2009 társasjáték kiegészítő kategóriájában. Ha szereted a fantáziát és a kalandot, akkor a Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjáték neked való! Fedezd fel az új dimenziókat, és élvezd a rengeteg érdekes helyet, amelyekkel találkozol. A játék nem csak izgalmas, hanem szórakoztató és interaktív is, amely lehetővé teszi, hogy élvezzük az időt a barátainkkal és családtagjainkkal. Ne habozz, vásárold meg a Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjátékot még ma, és élvezd a fantasztikus kalandokat és élményeket!

Gyakori kérdések

Ár a Munchkin Cthulhu 4 – Járatlan járatok társasjáték lhaj 5750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítás partijáték, Standard Mini Chimera Card Sleeves (43x65mm) – 100db – MDG-7045, Scythe promó kártyacsomag 1., Carcassonne Új kiadás mini kiegészítéssel – A folyó+Az apát társasjáték