Munchkin társasjáték – alapjáték magyar kiadás

8 630 Ft

Cikkszám: 9789637041303 Kategória:

Leírás

Furcsa szörnyek és fegyverek, mind egy játékban! Megérkezett a Munchkin alapjáték, melyben a feldatod, hogy mogasd meg a a képzeleted, ronts be a szobákba és gyűjtsd be a kincseket, vagy döfd hátba a barátaid, ha ez kell a győzelemhez! A Munchkin kártyajáték kifordítja a négy sarkából a világot. Varázslók, törpék, gnómok, elfek, sárkányok, harcosok és megannyi furcsa lény szerepel a játékban, ami a föld alatti börtönrendszerekben, a kazamatákban játszódik. Folyamatosan haladni kell az elképzelt világban, ajtókat berúgni és kincset szerezni. Vérbeli fantasy játék, melyet a kártyákon lévő rajzok és humoros utasítások tesznek még elvetemültebbé. A játék telis-tele van szarkazmussal, paródiával, humorral és hülyeséggel – ha jól játsszátok, a nevetéstől fog fájni a hasatok! A játék célja, hogy minél előbb elérjük a 10. szintet. Folyamatosan fejleszteni kell magatokat a felhúzott kártyák segítségével, szörnyek legyőzésével pedig szintet is léphettek. A Munchkin társasjáték azoknak szól, akik szeretnek egy jó kis paródiát játszani. Ha szereted az fantasy világot, a szerepjátékokat és a kártyajátékokat, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Munchkint. A játék célja, hogy eljussunk a tizedik szintre, de az út során szörnyekkel és kincsekkel találkozunk, és azokat a lehetőségeket is kihasználjuk, amelyekkel szövetséget vagy éppen életünk nehezítését szolgálhatjuk a többi játékossal szemben. A játék nagyszerű képi és nyelvi humorral rendelkezik, így garantált a jó hangulat és a röhögés. Természetesen nem komoly stratégiára van szükségünk a játékhoz, de ha csak egy jó kis szórakozásra vágyunk, akkor a Munchkin tökéletes választás. A játékot 3-6 fő játszhatja, és 13 éves kortól ajánlott. A játékidő 60 perc, így nem kell aggódnunk, hogy túl sok időnket veszi el. A Munchkin magyar kiadása sok kiegészítővel rendelkezik, így mindig van lehetőségünk további kártyákat venni, és még több fantáziadús kalandban részt venni. A Munchkin játék több díjat is elnyert már a kártyajátékok kategóriájában, és nem véletlenül. Ha szeretnél egy jó kis szórakozást a barátaiddal, vagy csak egy kis időt tölteni fantázia világában, akkor a Munchkin a tökéletes választás. Készülj fel egy szabad órára, egy dobókockára és egy konténernyi rekeszizomra, mert az élmény garantált. Többet megtudni a játékról, és annak részletes szabályairól is az oldalunkon található. Miért ne próbálnád ki a Munchkint ma?

Gyakori kérdések

Ár a Munchkin társasjáték – alapjáték magyar kiadás lhaj 8630 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Az érzelmek birodalma – érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték, Mombasa társasjáték – magyar kiadás, Munchkin 3 társasjáték – Papi Baki magyar kiadás, Fedőnevek – Disney társasjáték