Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók kiegészítő

5 750 Ft

Cikkszám: 9789633950012 Kategória:

Leírás

Engesztelhetetlen ellenfelek találkoznak! Az űrfarkasok elit birodalmi harcosok, akik esküvel fogadták, hogy követik Fenris, és legnagyobb vezérük, Leman Russ eszméit. Az ezerfiak sötét istenüktől, Tzeentchtől, varázshatalmat kaptak adományul, amivel a Káoszt terjesztik szerte a galaxisban. A rajongók kedvenc párosításával egészítheted ki a Munchkin Warhammer 40,000 játékot! A Vadak és varázslók a Munchkin Warhammer 40,000 kiegészítője, nem önálló játék!Ölj meg néhány szörnyet, és döfd hátba a cimboráidat a messzi jövő rémsetétjében! A Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók kiegészítője egy felfokozott, izgalmas társasjáték, amelyben az űrfarkasok és a Tzeentch tanítványai küzdenek egymás ellen. A játékosok kalandra indulnak a Warhammer 40.000 univerzumban, és meg kell küzdeniük szörnyekkel és ellenséges játékosokkal egyaránt. A játékot 3-6 játékos játszhatják, és ajánlott 12 éves kortól. A játékidő körülbelül 60-120 perc, így a játékosoknak van idejük felfedezni az univerzumot és harcolni a vadakkal és varázslókkal. A Vadak és varázslók kiegészítő 112 kártyát tartalmaz, amelyek közül néhány új szörnyet és karaktert vezet be a játékba. A játékosoknak lehetőségük van kiválasztani a karaktereket és a kártyákat, amelyek leginkább illeszkednek a játékstílusukhoz, és élvezni a játék minden percét. A Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók kiegészítője több díjat is elnyert, köztük a 2019 Golden Geek Awards legjobb kiegészítője címet. Ez a játék minden Warhammer 40.000 rajongó számára tökéletes választás, akik szeretik az izgalmas, taktikai játékokat, és akik mindig készen állnak egy új kalandra. Ha szeretnél csatlakozni az űrfarkasok és Tzeentch tanítványainak csatájához, akkor vásárold meg a Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók kiegészítőjét, és éld át a Warhammer 40.000 univerzum izgalmas világát!

Gyakori kérdések

Ár a Munchkin Warhammer 40.000 – Vadak és varázslók kiegészítő lhaj 5750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Hanamikoji kártyajáték, Dice Forge – A Sors Kovácsai társasjáték, Mi lesz a jeled? társasjáték, Tarantula Tangó társasjáték – Tarantel Tango