Nain jaune – Családi játék – Nain jaune – DJ05237

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900052376 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Nain jaune – Családi játék egy újragondolt változata a híres Sárga törpe játéknak, amely a Djeco új termékeként megjelenik. Ez a klasszikus játék a múltból újra felfedezésre vár! A doboz tartalmaz 1 játéktáblát és 1 Sárga törpe dobozt, amelyek kartonból készültek, valamint 1 készlet 52 kártyát, 78 fából készült tétjelzőt és egy játékszabályt, mely 10 nyelven olvasható. A Nain jaune – Családi játék nagyszerű szórakozást nyújt a család számára. Akár 2-6 játékos is részt vehet benne. A termék ajánlott életkor: 6 éves kortól. A játékidő változó, attól függően hogy milyen stratégiával játszanak a játékosok, de általában 30-60 percig tart. Fedezd fel újra a Sárga törpe játék izgalmas világát a Djeco Nain jaune – Családi játékával! Élvezd, ahogy a gyerekek és felnőttek együtt szórakoznak és versengenek a legjobb eredményért. Garantáltan minőségi időtöltés az egész család számára!

Gyakori kérdések

Ár a Nain jaune – Családi játék – Nain jaune – DJ05237 lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Trivial Pursuit: Házibuli társasjáték, Csavargódal társasjáték, Spotissimo – Stratégia játék – Spotissimo – Djeco, Konyec Konyha – Az orosz gasztrotúra társasjáték