Népszerű rajzok – Lépésről lépésre – Step by Step 1, 2, 3 & Co Djeco – DJ08327

4 590 Ft

Cikkszám: 3070900083271 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco népszerű terméke, a Lépésről lépésre – Step by Step 1, 2, 3 & Co egy remek lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy megtanuljanak rajzolni. A játék segítségével lépésről-lépésre követhetőek az utasítások, amelyeket könnyedén radírozható tollal is kijavíthatunk. Ezáltal a kezdő vagy gyakorló gyerekek egy szórakoztató és egyszerű bevezetést kapnak a tengelyes szimmetriába. A termék tartalmazza a 24 kártyát, az üres táblát, a radírozható tollat és a kendőt. A játék segít fejleszteni a finommotoros képességeket és a gyerekek bármikor újra kezdhetik a rajzolást. A Lépésről lépésre – Step by Step 1, 2, 3 & Co ideális 4 éves kortól kezdve és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. Így a játékidő kellemesen eltölthető és a gyerekek fejlődése is biztosított.

Gyakori kérdések

Ár a Népszerű rajzok – Lépésről lépésre – Step by Step 1, 2, 3 & Co Djeco – DJ08327 lhaj 4590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Kemet – Vér és homok társasjáték, Kuruzslók Quedlinburgban kiegészítő A javasasszonyok, IQ Six Pro – Smart Games, Társasjáték Yo Fui a EGB Borras Educa spanyol nyelvű 12 évtől