Őrült Lajos király két kastélya között társasjáték

16 310 Ft

Cikkszám: 9789633950913 Kategória:

Leírás

Az Örült Lajos király két kastélya között tásrasjátékban minden játékos két kastély között ül, az egyiket a jobbra, a másikat a balra ülő szomszédjával közösen építi. A játékosok végső pontszámát a két kastélyuk közül az alacsonyabb értékű adja meg. A játék során arra kell törekednünk, hogy hasonlóan jó kastélyokat építsünk. A legmagasabb pontszámmal rendelkező kastély nyer. Az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között társasjáték ideális választás minden játékos számára, aki szeretne együttműködni és egy elképesztő kihívással találkozni a játék során. A játék 2-7 játékos számára ajánlott, akiknek korától függetlenül biztosan leköt majd a játék élménye. A játék időtartama 30-45 perc, így akár több fordulót is játszhattok egymás után. Az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között társasjáték számos díjat nyert már az évek során, és világszerte nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében. A játék garantálja, hogy izgalmas és fordulatos perceket tölthettek együtt, melynek során fejleszthetitek az együttműködési készségeteket és a logikai gondolkodástokat is. Ha szeretnéd kipróbálni az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között társasjátékot, akkor ne habozz tovább, vásárold meg most és élvezd a kastélyok építésének izgalmas világát! Garantáltan felejthetetlen élményeket szereztek majd, és biztosan sokszor elő fog kerülni a játék az esti összejöveteleken is. Hajrá!

Gyakori kérdések

Ár a Őrült Lajos király két kastélya között társasjáték lhaj 16310 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Kockapóker társasjáték klasszikus kockával – Piatnik, Varázsdoboz 50 trükkel Piatnik, Carcassonne Safari társasjáték – Piatnik, Memo Dingo – Memória játék – Memo Dingo – Djeco