Rókás formabeillesztő és formapárosító – 2 az egy-ben – Puzz & Match Rainbow Djeco – DJ01078

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900010789 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Rókás formabeillesztő és formapárosító egy nagyon kreatív és szórakoztató építőjáték a Djeco-tól. A játék két az egy-ben, hiszen nem csak formabeillesztőként használható, hanem formapárosítóként is. A készlet darabjai könnyen összerakhatóak és egymásra rakhatóak, így kedves állatokat és mintákat lehet létrehozni. A darabok felcserélhetőek, így a játékosok bármilyen állatot alkothatnak, amit csak el tudnak képzelni. A doboz tartalmaz egy fa formaválogatót és 10 darab fa formát. A játékban több játékos is részt vehet, így tökéletes választás a családi vagy baráti játékestékhez. Az ajánlott korosztály 3 éves kortól. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen összetett mintákat vagy állatokat szeretnél alkotni. A Puzz & Match Rainbow Djeco remek választás a képzelet gazdagítására és a kreatív gondolkodás fejlesztésére. Szereld össze a különböző formákat, alkoss bámulatos állatokat és szórakozz a család vagy barátok társaságában!

Gyakori kérdések

Ár a Rókás formabeillesztő és formapárosító – 2 az egy-ben – Puzz & Match Rainbow Djeco – DJ01078 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Szivárványos formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Rainbow Djeco – DJ01076, Z – Állatos betűk fából – Djeco, Ugears Dátum Navigátor – mechanikus modell, Formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Happy – DJ01073