Root: A szerepjáték – Utazók és kívülállók szerepjáték

14 870 Ft

Cikkszám: 9789633954157 Kategória:

Leírás

Root: A szerepjáték ? Utazók és kívülállók szerepjáték ? leírása: Root: A szerepjáték – Utazók és kívülállók szerepjáték egy izgalmas társasjáték, amelyben új szereplők érkeznek Erdővidék birodalmába. A háború tombolása közepette új frakciók kezdenek érdeklődni Erdővidék gazdag erőforrásai iránt. A Vízinépek Társasága kereskedőhajókat küld a folyókon, a Gyíkok Kultusza pedig lendületet kapott a térítésben. A Nagyhercegség alagutakat ás, hogy új területeket foglaljon el, míg a Varjak Bűnszervezete a bolondoktól szerzi meg a törvénytelen hasznot. Mi rejtőzik ezekben az új frakciókban? És milyen lehetőségeket tartogatnak Erdővidék számára? Terjedelem: 256 oldal Ajánlott kor: 12 éves kortól Játékosok száma: 2-4 Játékidő: 60-90 perc Root: A szerepjáték – Utazók és kívülállók szerepjáték egy olyan kalandra invitál, amelyben te döntheted el, melyik frakciót fogod irányítani. Felfedezheted Erdővidék új szegleteit, kiteljesítheted stratégiádat, és élvezheted a társasjáték izgalmát. A tartalmas és fordulatos játékmenet garantálja, hogy minden alkalommal új és izgalmas élményekben lesz részed. Szerezd meg magadnak a Root: A szerepjáték – Utazók és kívülállók szerepjátékot, és indulj el a kalandok birodalmába már ma!

Gyakori kérdések

Ár a Root: A szerepjáték – Utazók és kívülállók szerepjáték lhaj 14870 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Társasjáték gyerekeknek Regnum Educa Királyság 8 évtől – angolul, spanyolul, franciául, portugálul, Társasjáték Conector Enciclopedia Educa spanyol nyelvű 352 kérdés 7-12 korosztálynak, Hellas & Elysium – Mars terraformálása kiegészítő társasjáték, Twilight Imperium: Királyok próféciája kiegészítő társasjáték