SKYRAIL golyópálya manuális golyófelvonóval – 12 m

19 540 Ft

Cikkszám: 8007905066614 Kategória:
Mark: Quercetti

Leírás

Építsd fel saját tervezésű golyópályád a szett elemeivel, és nézz szembe a kalandokkal! Engedd el a golyókat, és figyeld, mi történik velük! Vajon végigmennek a pályán? A különböző golyók mérete és anyaga eltér, ami még több élményt biztosít a kis fizikai megfigyelésekhez! Indítsd el a golyót, és nézd az útját, amíg bele nem szédülsz! Fantasztikus játék hét éves kortól minden gyereknek – de szórakoztató és kihívásokkal teli elfoglaltság a szülőknek is! A golyópálya egy, a játékos által felépített, girbegurba, kacskaringós járat, ami akkor jó, ha a golyó folyamatos haladását biztosítja. Első lépésben ismerkedj meg a pálya építőelemeivel, rakd össze a pályát, amit kitaláltál (kezdetben használhatod az útmutatót), és ha kész, indítsd el a golyót! Ha valahol megakad vagy megáll, gondold újra a golyó pályáján lévő fizikai akadályt (pl. nincs elég lendülete), és alkosd újra a pályát! Ha már gond nélkül süvít a golyó, jó munkát végeztél! Építsd át, és nézd végig újra az útját! A golyópálya nem csak a kézügyességet, a problémamegoldó képességet és a kreativitást fejleszti, de segít megérteni az alapvető fizikai összefüggéseket (súrlódás, sebesség, gravitáció, centrifugális erő). Ebben a különleges szettben motor helyett saját erődet használva, egy fogaskerék rendszerhez kapcsolt felvonó segítségével juttathatod fel a golyót a kiinduló helyzetbe. A szett tartalma: összesen 360 db pályaépítő elem, benne 10 db golyó. A doboz mérete: 52x41x11 cm.

Gyakori kérdések

Ár a SKYRAIL golyópálya manuális golyófelvonóval – 12 m lhaj 19540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Unikornis lovagló – Djeco Tinyli – Joe & Gala – DJ06949, Állatos dominó – Dominó 28 db-os – Pino Toys, Mókás fejek – képalkotás gyurmával – Curls and straight hair – Djeco – DJ09890, Panda fa puzzle – Fa formapuzzle 9 db – Puzzlo Panda – DJ01821