Spirálok – Kreatív készlet – Spirals – 10 themes block – Djeco

8 290 Ft

Cikkszám: 3070900087361 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szédíts el mindenkit szédületes spirálos alkotásaiddal! A Djeco Spirálok kreatív készlet igazi kihívást jelent a kis művészek számára! A spirálok segítségével szédületes alkotásokat lehet létrehozni. A készlet 30 illusztrált képet tartalmaz, amelyeket a spirálokkal lehet kitölteni. A fémlemez és a mágneses keretek pedig segítenek a spirálok helyes elhelyezésében. Így biztosan nem csúsznak el, és a képek a megfelelő helyre kerülnek. A készletben összesen 5 színpompás toll található, amelyekkel a spirálok kitöltése még színesebbé és izgalmasabbá válik. A játék során a gyermekek kreativitása és kézügyessége fejlődik, és ráadásul órákig elszórakozhatnak. A Djeco Spirálok kreatív készlet 7-13 éves korú gyermekeknek ajánlott, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. A játékidő függ attól, hogy milyen gyorsan és milyen alaposan szeretnék a gyerekek kitölteni az egyes képeket. A Djeco márka nagy figyelmet fordít a minőségre és a design-ra. A Spirálok kreatív készlet is nagyon letisztult és egyedi design-nal rendelkezik, ami biztosan elnyeri a gyerekek és a szülők tetszését. A Djeco márka számos díjat nyert már a kreatív játékok kategóriájában, amelyek garanciát jelentenek a termék minőségére és a játékélményre. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked kreativitása és kézügyessége fejlődjön, és közben órákig elszórakozzon, akkor a Djeco Spirálok kreatív készlet a tökéletes választás! Vedd meg most, és ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Spirálok – Kreatív készlet – Spirals – 10 themes block – Djeco lhaj 8290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, bird – Djeco, Szavanna – Kollázs készítő – Collages – Wilderness – Djeco, Paradicsommadár – Hajtogatás – Amazonie – Djeco, Tengeri kalandom – Mesélő matricás könyv – Adventures at sea