Száguldó tigris – Fa játék autó Kék – Lule Toys

5 400 Ft

Cikkszám: LU8880-BLUE Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Száguldó tigris – Fa játék autó Kék a Lule Toys márkától egy minőségi fa játék, kellemes színekkel. A boldog állat mozgásra ösztönöz, miközben fejleszti a motorikus képességeket és az egyensúlyt. A játék színe: kék A tigrisek rendkívül gyors állatok, és főként a Lulë TIGAR a versenyautónk. ?? A tigris a macskafélék családjának legnagyobb állata, de a mi Lule mégis elfér a gyerek kezében. A tigrisek átlagosan 10-15 évig élnek, de a mi Lule-nk sokáig élhet. A tigrisek húsevők, de a kis Lule tigrisünk a gyerekjátékból és mosolyokból táplálkozik. ?? – méretek – 7 x 13,3 x 7,8 cm – ajánlott kor: 12+ hónap – Ajánlott kor: 12 hónapos kortól – Csomagolás mérete: 15x11x12,5 cm A Száguldó tigris – Fa játék autó Kék tökéletes választás a kisgyermekek számára. A fából készült kivitelezés és az élénk színek garantálják a tartósságot és a szórakozást. A játék inspiráló és fejlesztő hatással van a gyerekek mozgáskoordinációjára és egyensúlyára, miközben örömet és boldogságot szerez. Ez a játék lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek elmélyülten játszanak, miközben fejlesztik a kreativitásukat és képzelőerejüket. A Száguldó tigris – Fa játék autó Kék egy igazi játék kalandra hívó eszköz, amely órákon keresztül szórakozást nyújt. Ez a játék nem csak egy egyszerű autó, hanem egy mosolyt csaló társ a gyermekek kalandjai során. A tigris alakú autó magával ragadó és vidám kiegészítő minden játszótérhez és otthonhoz. A gyerekek imádni fogják ezt a játékot, és garantáltan órákig élvezik, ahogyan a tigrisükkel versenyeznek vagy éppen felfedezik a világot. Rendeld meg még ma, és tedd boldoggá gyermekedet ezzel a gyönyörű fa játékautóval!

Gyakori kérdések

Ár a Száguldó tigris – Fa játék autó Kék – Lule Toys lhaj 5400 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Bilibo babarózsaszín fejlesztő játék, Faber-Castell: Multimark alkoholos filctoll szett 0,6 mm 4 db, Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő – Oaxacan – DJ08891, Vicces állatok – Mágneses kirakó (24 db) – Crazy animals – Djeco