Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys

5 400 Ft

Cikkszám: LU8880-RED Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys: Lulë Tiger Racing Car egy minőségi fa játék, mely kellemes színekkel rendelkezik. Az örömteli állattal való játékra ösztönzi a mozgást, miközben a mozgáskészségek és az egyensúly fejlődését serkenti. A játék piros színű, és egy igazán gyors tigrisről inspirálódott, ami egy versenyautóban száguld. ?? A tigris a macskafélék családjának legnagyobb állata, de a mi Lule tigrisünk mégis elfér a gyermek kézben. A tigrisek általában 10-15 évig élnek, de a mi Lule sokkal, sokkal tovább élhet. A tigrisek húsevők, de a Lule tigris gyerekjátékkal és mosolyokkal táplálkozik. ?? – Méretek: 7 x 13,3 x 7,8 cm – Ajánlott életkor: 12 hónap felett – Csomagolás mérete: 15x11x12,5 cm A Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys: Lulë Tiger Racing Car nem csupán egy szórakoztató játék, hanem fejleszti a gyermekek mozgáskészségét és egyensúlyérzékét is. A tartós fa anyagból készült játék tökéletes választás a kicsik számára, akik szeretnek játszani és felfedezni. A vidám színek és a tigris motívum örömet szerez a gyerekeknek, miközben segít nekik elsajátítani az alapvető mozgásokat és koordinációt. A Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys: Lulë Tiger Racing Car aktivitást és kreativitást biztosít a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotoros képességeket és az egyensúly érzékét. A játék kiválóan alkalmas játszótérre, óvodába vagy akár otthoni szórakozásra is. Vásárold meg a Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys: Lulë Tiger Racing Car-t, és add át gyermekednek egy fejlesztő és szórakoztató játékszert!

Gyakori kérdések

Ár a Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys lhaj 5400 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Cicás étkészlet – Étkészlez 29 db-os – Diner time, kittens! – Djeco, Louis és Clementine mesés zöldséges standja – 12 db-os – Louis&Clementine – Djeco, Klasszikus Sakk és Backgamon – Fa logikai játék 2 az 1-ben – Pino Toys, BabyRaini esőbot csörgő – Djeco