Szám bingó – Társasjáték – Edludo Bingo 1, 2, 3 numbers Djeco – DJ08258

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900082588 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Szám Bingó – Társasjáték – Edludo Bingo 1, 2, 3 numbers egy izgalmas, interaktív játék a Djeco kínálatából. A játék célja a számok és az erdei állatok párosítása és összegyűjtése. A játékosok mindegyike kiválaszt egy táblát, amit maga elé helyez. A zsetonokat és a forgót az asztal közepére teszik. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, és megpörgeti a forgót. A zseton közül kiveszi a forgáson láthatót, majd a táblájára helyezi. A következő játékos folytatja, és így tovább. A játéknyertes az, aki elsőként fejezi be a saját tábláját. A termék tartalmaz 4 táblát, 1 forgót és 24 képes zsetont. A dupla oldalas táblák segítségével két nehézségi szint közül választhatunk: egyik oldalon számokkal, másik oldalon pedig pontokkal találkozhatunk. Ezáltal a játék változatos és izgalmas élményt nyújt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Szám Bingó – Társasjáték ideális 3 éves kortól ajánlott, és 2-4 játékos részére tervezték. A játék időtartama rugalmas, attól függően, hogy milyen gyorsak a játékosok. A játék garantáltan fejleszti a számolási képességet, a párosítást és a logikus gondolkodást. Ne hagyd ki ezt a szórakoztató és tanulságos játékot a Djeco-tól! Tölts el izgalmas órákat a család és barátok körében a Szám Bingóval!

Gyakori kérdések

Ár a Szám bingó – Társasjáték – Edludo Bingo 1, 2, 3 numbers Djeco – DJ08258 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Northgard: Ismeretlen földek társasjáték, Römikártya 4 Indexes Opti Bridzs – Piatnik, Csavargódal társasjáték, 20 másodperc totálkáosz partijáték