Szörnyecskék – Képalkotás nyomdával – Up and away Djeco – DJ09951

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900099517 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Szörnyecskék Képalkotás nyomdával játék lehetővé teszi, hogy készítsd el saját őrült szörnyekkel teli illusztrációidat és engedd szabadjára a képzeleted. Lépésről lépésre lehetőséged van felépíteni a képedet, más-más elemeket hozzáadva a színesített nyomdákkal és az ultra-mosható tintapárnákkal. A csomag tartalma: 16 nyomdázott kártya, 3 nagy méretű, könnyen fogható tintapárna (kék, zöld, narancssárga), 7 nyomda és 1 lépésről lépésre útmutató füzet. Az FSC® tanúsítással rendelkező papír és karton felhasználásával készült. A játékban több személy is játszhat, ajánlott életkor: 4 éves kortól. A szórakoztató játékidő garantált, miközben a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat és kézügyességüket. Fedezd fel te is a Djeco termékek varázslatos világát, és hagyd, hogy a Szörnyecskék játék elrepítse a képességeid határait!

Gyakori kérdések

Ár a Szörnyecskék – Képalkotás nyomdával – Up and away Djeco – DJ09951 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Karib tenger – Csillogó mozaikkép készítés – Caribbean – DJ09427, Chichi ragasztószalag – Chichi masking tape – Djeco, Steve titkos naplója varázs tollal – A/6 napló – Steve little secret notebook – magic marker – DD03653, Üzenet bélyegző – Írószer – Lucille message stamps – DD03625