Tapints és párosíts – Társasjáték – Tactil Bzzz Djeco – DJ08259

9 610 Ft

Cikkszám: 3070900082595 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Tapints és párosíts – Társasjáték – Tactil Bzzz Djeco egy interaktív és szórakoztató játék gyermekeknek. A cél az, hogy megtaláld a grafikai párokat és minél több rovarjelzőt szerezz. A játékot 2-4 játékos játszhatja, így barátaiddal vagy családoddal is játszhatsz. Az oktatójáték fő ereje a finommotorikus készségek és a tapintás érzékelésének fejlesztése. A doboz tartalmaz egy faragott fakerékot, faragott fa rovarlapkákat, egy szövetzsákot, kártyákat és egy játékszabályt. Ajánlott korosztály: 3 éves kortól. A játékidő változhat a játékosok számától és a játékmenettől függően. Fedezd fel a grafika világát és szerezz élményeket a Djeco Tapints és párosíts játékával!

Gyakori kérdések

Ár a Tapints és párosíts – Társasjáték – Tactil Bzzz Djeco – DJ08259 lhaj 9610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Klasszikus autók römi kártya 55 lapos ? Piatnik, Golden Train – Stratédiai és memória kártyajáték – Golden Train Djeco – DJ05084, Kemet – A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték, Mit főzzünk – kooperatív társasjáték