Tengeri csillag fa játék – Fa bébi játék – Lule Toys

1 650 Ft

Cikkszám: LU8811-STAR Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Tengeri csillag fa játék – Fa bébi játék – Lule Toys elsődleges célja a gyermek szórakoztatása. Emellett lehetőséget nyújt a képességek fejlesztésére és a motoros készségek gyakorlására, valamint a mozgás alapelveinek felfedezésére. A testek számos módon mozognak. Mindig van olyan erő, amely elindítja és befejezi a mozgást. A gyerekek ezeknek a fogalmaknak a pontos nevét később fogják megtanulni, amikor a fizikát kezdik tanulni. Jelenleg azonban ajánlott, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek a szórakozásra és az ezen vidám játékokkal való kísérletezésre. A Tengeri csillag alakja különleges és érdekes a gyerekek számára. Ezt a játékot kifejezetten úgy tervezték, hogy a kicsiknek szórakoztató és szórakoztató legyen, miközben stimulálja és fejleszti az érzékszervi és motoros készségeiket. A játék sima felülete és egészségtudatos színei biztonságosak a gyerekek számára. A játék méretei: 7,3 x 1,8 x 8,3 cm. Ez a méret tökéletesen illeszkedik a picik kezébe, így kényelmesen tudnak játszani vele. A játékot ajánljuk már 0 hónapos kortól, így a legkisebbek is örömmel felfedezhetik ezt a szórakoztató játékot. A Tengeri csillag fa játék – Fa bébi játék – Lule Toys segít a gyerekeknek kreatív gondolkodásuk és készségeik fejlesztésében. Játék közben olyan alapvető fogalmakkal, mint a mozgás és az erő, ismerkednek meg, mindezt játékos és szórakoztató formában. Éld át a gyermekeddel az örömét, ahogy játszik a Tengeri csillag fa játékkal! Élvezd a közös pillanatokat, miközben segíted a gyermeked fejlődését és tanulását. Válassz a Tengeri csillag fa játék – Fa bébi játék – Lule Toys kínálatából, és garantáltan nem fogsz csalódni. Biztosan órákig elbűvölve figyeled, ahogy a gyermeked felfedezi a mozgás és az erő titkait ezzel az egyedülálló játékkal. Ne habozz többé, szerezd be a Tengeri csillag fa játékot, és éljétek át együtt a játék örömét és a tanulás élményét!

Gyakori kérdések

Ár a Tengeri csillag fa játék – Fa bébi játék – Lule Toys lhaj 1650 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Joe taxija – Fém autó soförrel – Taxi Joe – DJ05479, Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116, A varázslatos India,1000 db-os művész puzzle – Magic India – 1000 pcs – Djeco, Kalózos jegyzetfüzet – A/5-ös – Steve Notebook – DD03567