Traffic Logic – Logika játék – Traffic Logic Djeco – DJ08585

9 610 Ft

Cikkszám: 3070900085855 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Traffic Logic – Logika játék a Djeco egyik izgalmas terméke. A játékban a nyaralás izgalmával találkozhatunk, hiszen járművek segítségével kell eljuttatnunk az utazókat az úti céljukhoz, és természetesen mindenkit meg kell tartanunk. A játékhoz 5 darab fából készült figura, 5 műanyag jármű, valamint 30 kártya és egy játékszabály-készlet tartozik, amely 10 különböző nyelven ismerhető meg. A Traffic Logic egy logikai játék, amelyet akár egyedül, akár csoportosan játszhatsz. A játékban 60 kihívás vár rád, amelyek során a nehézségi szint is folyamatosan növekszik. A Traffic Logic Djeco játék remek szórakozást nyújt minden korosztály számára, és segít a logikai gondolkodás fejlesztésében is. Szerezd be te is ezt a fantasztikus játékot, és szórakozz vele órákig!

Gyakori kérdések

Ár a Traffic Logic – Logika játék – Traffic Logic Djeco – DJ08585 lhaj 9610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Sátor-ovi fejlesztő memóriajáték, Ébredő erdő társasjáték, Kifürkészhetetlen társasjáték, Age of Steam – Deluxe kiadás – III. kiegészítő társasjáték