Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754

2 340 Ft

Cikkszám: 3070900087545 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts csodaszép trópusi virágokat, állatokat hajtogatással, lépésről lépésre képes utasításokkal. A Djeco Tropics Origami készlet egy fantasztikus játék, amely nagyszerű lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy kreativitásukat megmutassák. Ez a játék egyszerűen használható, és tökéletes a 7 évesnél idősebb gyerekek számára. A Tropics Origami készlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek trópusi állatokat, madarakat és virágokat hajtogassanak, amelyek a szoba díszeivé válnak. Ez a játék 1-2 játékos számára ideális, és a játékidő változó, attól függően, hogy a gyerekek mennyi időt szánnak az elkészítésre. A Djeco márka garantálja a minőséget és a jó minőségű anyagokat. A lapocskákon jelölve van a hajtás vonala, így a gyerekeknek nem kell aggódniuk, hogy hogyan kell hajtogatniuk az origamit. Az elkészült trópusi állatok és virágok magas minőséget mutatnak, és a gyerekek büszkék lehetnek az eredményre. A Tropics Origami készletet többszörösen díjazták, ami azt bizonyítja, hogy ez a játék fantasztikus választás a gyerekek számára. Ez egy olyan játék, amely kreativitást és kézügyességet igényel, és amely segíti a gyerekeket abban, hogy jobban megismerjék a világot. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreativitása és képességei fejlődjenek, válaszd a Djeco Tropics Origami készletet! Ez az origami készlet garantáltan rendkívüli élményt nyújt a gyerekeknek, és garantálja, hogy a gyerekek fantasztikus trópusi állatokat és virágokat hajtogassanak. Rendeld meg most, és fedezd fel az origami varázslatos világát!

Gyakori kérdések

Ár a Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754 lhaj 2340 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Hercegnő teázik 160 db-os – Princess Tea Party – Djeco, 3D origami készlet, Teknős (mini) – Creagami, Varrás a kertben – Csináld magad – Poetic garden – DJ07970, Scout és a divat – Színező – Scout & friends – DJ09549