Twilight Imperium: Királyok próféciája kiegészítő társasjáték

46 070 Ft

Cikkszám: dd28965bfe33 Kategória:

Leírás

A Twilight Imperium: Királyok próféciája kiegészítő társasjáték csomag új tartalmakkal bővíti a Twilight Imperium (Negyedik kiadás) játékot. A galaxis sokkal nagyobb lett, hiszen hét eddig nem látott frakció lép be a játékba, mindegyik saját egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, a Mahact génmódosító erejektől az Argent Flight őrzőjéig, a rejtélyes és ősi Empyrean-ig. És az új frakciók csak a kezdet! Negyven új rendszer- és hipercsatorna csempét tartalmaz a doboz, melyek új bolygókat és akadályokat adnak a térképhez, továbbá két új játékos-komponens szín is benne van, így a Twilight Imperiumot akár nyolc játékossal is játszhatod. De ez csak töredékét jelenti annak, amit ez a kiegészítő nyújt! Egyedi vezető kártyák is érkeznek minden frakció támogatására, amelyek különleges képességeket nyújtanak a játék során. Robbanó megszelídíthetetlen robotok csatlakoznak a csatamezőhöz, mint erőteljes új földi egységek, minden frakció számára különleges képességekkel. Ahogy a űr ismeretlen területeire merészkedsz, vadonatúj felfedezési paklik új bolygókat és az űr ürességét vetik be új felfedezésekhez, beleértve a töredékeket, amelyeket összeállítva lenyűgöző relikviákat tudsz készíteni. Mindezek mellett, a Próféciája a Királyoknak tartalmaz új akciókártyákat, napirendi kártyákat, célkitűzéseket, technológiákat, kötelezvényeket, legendás bolygókat és még sok minden mást. Ajánlott kor: 14 Játékosok száma: 3-8 Játékidő: 240-480 perc. A Twilight Imperium: Királyok próféciája kiegészítővel garantáltan még több izgalmat és stratégiai lehetőséget kínál a Twilight Imperium játékhoz. Játszd ki a lapjaidat, fedezz fel új területeket a galaxisban és hódítsd meg az univerzumot!

Gyakori kérdések

Ár a Twilight Imperium: Királyok próféciája kiegészítő társasjáték lhaj 46070 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: HALLI GALLI TWIST társasjáték, Egy szép új világ társasjáték, Root – A vízinépek kiegészitő, Cirmos Cimborák társasjáték