Unikornis csörgőke – Fa bébi játék – Lule Toys

2 050 Ft

Cikkszám: LU8910-UNICORN Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Lule Toys Unikornis csörgője egy fa bébijáték, amely elsősorban szórakoztatásra szolgál. Emellett lehetőséget nyújt a képességek fejlesztésére és a motorikus készségek gyakorlására, valamint a mozgás alapelveinek felfedezésére. A testek különféleképpen mozognak, mindig van egy erő, amely elindítja és befejezi a mozgást. Ezeknek a fogalmaknak a megfelelő neveit a gyerekek később tanulják meg, amikor elkezdik a fizikát tanulni. Jelenleg azt javasoljuk, hogy adjunk lehetőséget a gyerekeknek, hogy szórakozzanak és kísérletezzenek ezekkel a vidám játékokkal. Tudjuk, hogy a csörgők több időt töltenek a baba szájában, mint a kezünkben, ezért teljes mértékben biztonságosnak mondhatjuk a Lule csörgőket a kíváncsi babák szájában. A csörgők gyengéd felületekkel és egészségbiztos színekkel rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy nem ártanak a babának. Tisztításuk egyszerű, csak meleg vízzel és enyhe mosogatószerrel kell mosni őket, hasonlóan az egyéb edényekhez. A csörgő méretei 10,2 x 8,4 x 1,4 cm, így tökéletesen illeszkedik a babák kezéhez. A Lule Toys Unikornis csörgője ideális választás a 0+ hónapos babáknak. Ajánlott kor: 0 hónapos kortól. A csomagolás mérete: 12,5×1,5×14 cm. Fedezze fel Ön is a Lule Toys fa bébijátékok varázslatos világát és tegye felejthetetlenné gyermekének játékidejét! A minőségi és biztonságos játékokkal garantáltan órákig tartó szórakozást és fejlődést biztosíthat számára. Vásároljon most és engedje, hogy gyermekének kibontakozzon a képzelőereje és kreativitása!

Gyakori kérdések

Ár a Unikornis csörgőke – Fa bébi játék – Lule Toys lhaj 2050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Viruló pomponok – Képalkotás pomponnal – An explosion of pompons – Djeco – DJ09872, Filctoll szett 16 darabos – 16 thin markers – Djeco – DJ08796, Macikás esőbot bébiknek – Esőbot – PitiPlui – Djeco, BrainBox elektronikai Autók és hajók készlet (Cars " Boats)