Unikornisok: A rémes ménes – Patakoptató kalandok partijáték

5 750 Ft

Cikkszám: 5999556754770 Kategória:

Leírás

Az Unikornisok: A rémes ménes – Patakoptató kalandok partijáték egy pörgős és ravasz kiegészítője a már ismert Unikornisok kártyajátéknak. Ebben a játékban a játékosok még különlegesebb egyszarvúakkal próbálnak egymást kiütni… Ez az első kiegészítőnk azóta, hogy megjelentek a Legendás Unikornisok, és nagyon izgatottak vagyunk a hatásától az Unikornisok világára. Ez lesz az első kiegészítő csomag, amely tartalmaz új Azonnal kártyákat, amelyek nem Bevellenek. Ezen kívül bevezet egy sor rugalmas válaszd a kalandod stílusú kártyát, amelyek lehetőséget adnak különböző hatások kiválasztására, amikor aktiválódnak. Továbbá, új karaktereket és kaland témájú művészetet tartalmaz a jellegzetes stílusunkban! Ajánlott kor: 14 éves kortól Játékosok száma: 2-8 Játékidő: 30-60 perc Éld át a szórakozást és a kihívásokat az Unikornisok: A rémes ménes – Patakoptató kalandok partijátékban! Csatlakozz a különleges egyszarvúak csapatához és képezd ki a stratégiádat, hogy kiüthesd az ellenfeleidet. Ez a játék garantált mókát és izgalmat kínál minden játékossal számára. Csak a legügyesebbek és legokosabbak fognak győzedelmeskedni ebben a varázslatos világban! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus társasjáték élményt, rendeld meg még ma és indítsd el a rémis ménes patakoptató kalandjait!

Gyakori kérdések

Ár a Unikornisok: A rémes ménes – Patakoptató kalandok partijáték lhaj 5750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Unlock! Star Wars társasjáték, Doppelt so clever (Duplán okos húzás!) társasjáték, Sushi Go társasjáték, Aeon's End Legacy – Történetek a világvége utánról társasjáték