10 Metal Puzzle Set – lila Level 1-3 – Cast – fém ördöglakat

2 620 Ft

Cikkszám: 5425004733597 Kategória:
Mark: Eureka

Leírás

Az ördöglakat egy agyafúrt gondolkodást igénylő logikai játék, amelynek a szétszedése és összerakása módját kell kitalálnod! Szuper eszköze a gondolkodtató szórakozásnak! Ördöglakat 10 Metal Puzzle Set – lila Játékok, nem csak gyerekeknek! Ha jó a kézügyességed és a logikád, vagy szeretnéd fejleszteni ezen készségeidet, válassz az Eureka termékei közül. Ördöglakatok széles kínálatában válogathatsz. A Huzzle Cast Puzzle kollekcióban számtalan különböző nehézségi fokozatút találsz, melyek mindenkor kihívást jelentenek. Ezek mellett szuper, fából készült, 3D-s kirakókkkal is várunk, amik nem csak mutatósak, de fejlesztik a finommotoros készségeket is. Az Euréka játékai megmozgatják agytekervényeidet és remek szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak.

Gyakori kérdések

Ár a 10 Metal Puzzle Set – lila Level 1-3 – Cast – fém ördöglakat lhaj 2620 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Bloodborne – A társasjáték, Unmatched: Piroska vs. Beowulf társasjáték, Age of Steam – Deluxe kiadás – II. kiegészítő társasjáték, Igen? – Tippelős party játék