7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítő

7 670 Ft

Cikkszám: 5425016925539 Kategóriák: ,
Mark: Asmodee

Leírás

Az Agora bővítmény egy új szenátustáblát, két új csodát, két új haladásjelzőt és egy új típusú azonnali győzelmi feltételt ad hozzá: a szenátus feletti uralmat. Fokozott újrajátszhatóság az új szenátor- és összeesküvés-kártyáknak köszönhetően, amelyek megsokszorozzák a játékosok stratégiai lehetőségeit. Egyszerű szabályok, amelyek anélkül gazdagítják a 7 Wonders Duel játékmenetét, hogy lelassítanák a játékmenetet. A bővítmény kompatibilis a 7 Wonders Duel Pantheon játékkal. A 7 Csoda Párbaj ? Agora kiegészítővel most még több lehetőséged nyílik arra, hogy a barátaiddal, családtagjaiddal vagy éppen játékpartnereiddel izgalmas játszmákat vívjatok egymás ellen. A társasjáték egyik legfontosabb eleme a taktikázás és a stratégiai gondolkodás, amelyeket a 7 Csoda Párbaj során az Agora kiegészítővel tovább fokozhatod. A játék során minden játékosnak megvan a lehetősége, hogy befolyást szerezzen a szenátusban és a nép szimpátiáját is elnyerje. Az új kiegészítővel pedig most már politikai győzelmet is arathatsz, amely még nagyobb izgalmakat és kihívásokat hoz a játékba. A 7 Csoda Párbaj ? Agora kiegészítő játékhoz minimum két személyre van szükség, így bármikor élvezheted a játékot a barátaiddal vagy családtagjaiddal. Az ajánlott korosztály 10 évestől egészen 120 éves korig terjed, így mindenki számára kellemes szórakozást nyújthat. A játék időtartama 20-40 perc, amely alatt mindenki a saját taktikáját követve próbálja kivívni az előnyöket és a győzelmet. A játék tartalmazza az összes szükséges elemet, amelyekkel azonnal elkezdhetitek a játékot. A szenátustábla, befolyáskockák, szenátorkártyák, csodakártyák, összeesküvés-kártyák, rendeletjelzők, fejlődéskorongok, katonai lapkák, pontozófüzet, segédlet és a szabálykönyv mind-mind a játék részét képezik. A 7 Csoda Párbaj ? Agora kiegészítő számos elismerést kapott a társasjátékok világában, így garantáltan minőségi és szórakoztató játékélményben lesz részed. Soha nem volt még ilyen izgalmas politikai játszma, amelyben mindenki számára adott az esély a győzelemre. Vásárold meg most a 7 Csoda Párbaj ? Agora kiegészítőt, és biztosan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a 7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítő lhaj 7670 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártyajátékok - Hasonló termékek: Cortex 2 partijáték, Claim kártyajáték, Tic Tac KO: szárnyak vs. Szarvak társasjáték társasjáték, Dobble Connect társasjáték

Nezařazené - Hasonló termékek: Szókötő társasjáték, Állati zűrzavar – Rakosgató kártyajáték – Animomix – DJ05146, Velonimo kártyajáték, Dixit puzzle 1000 – Sellődal (Mermaid in Love – 03)